Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12119 Местоположение: Гьотеборг
Чистене на ZIF цокли
Я кажете с какво се чисти това - четка, спирт, някакъв спрей? Налага ми се да тествам едни 150 чипа в 6 цокъла, и то май по-няколко пъти, и съм сигурен, че ще усетя ефекта на "зацапването".
WURTH - KONTAKT OL , розовичко и мирише на спирт, пръска през "сламка" и е икономично, иначе е около 20 евра за 200мл. Това е един от малкото им ефикасни продукти. П.С. Почти не оставя мазно, направо хич.
Пон Авг 28, 2017 2:37 am
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12119 Местоположение: Гьотеборг
Re: Чистене на ZIF цокли
точно, платката наоколо не иска даже и да помирише мазно или някаква киселина. и всичко е единствена, "уникална" бройка...
По-добре е WURTH CONTACT SW защото изсъхва напълно и не оставя следи за разлика от OL който оставя леко мазен филм (OL си е за конектори) SW си е точно за платки - не е толкова агресивен.
Пон Авг 28, 2017 9:52 am
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
Тестерът няма ли детекция на лош контакт?
Пон Авг 28, 2017 10:53 am
Grubi
де да имаше, това са ония прословути платки с виртексите. тъкмо излових едната, че уж работи нормално, но всъщност пише някакви глупости в лога незнам, че ме вкарат в лудницата или в гроба, или ще си взема билет за вкъщи
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл