Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Кабелен тестер .... капацитет 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение Re: Кабелен тестер .... капацитет
ToHu написа:
Но смяната може да реши проблема без да разбера какъв е, което не ме устройва. Предпочитам да купя техника макар и по-скъпа от кабела но да установя причината.

Стана ми интересно. Тони откри ли причината?

Съб Апр 02, 2016 8:33 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Не му е дошло времето, хоризонтални маркировки, почиствания ала бала, свалихме всичко що е датчик щото бяха на път да му разкажат играта, като са готови със винщината ще продължим. За пръв път виждам такава мизерия при почистването и хоризонталната маркировка .... ното няма как да е де, вместо да вкарат читава фирма цигани с метли ... за маркировката не знам и не искам да знамкак ще я правят.

Вто Апр 05, 2016 5:56 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Grubi написа:
@jig.tak - това САРК110 е много интересно. Как са му външните интерфейси - логване, външен монитор, пробвал ли си? Не погледнах има ли батерия?
3" не е голям дисплей, може би ще е добре ако могат да го сменят с някой по-голям. Пише, че са отворени за промени/нови неща.
Пиши на лични, ако ще зацапаме темата.

сега видях това
ИНтерфейсите са MCX конектор, идва с къс кабел MCX <> SMA, Другият интерфейс е УСБ :) Ползвал съм го предимно през ПЦ.
Както споменах това е аматьорски уред за настройка и съгласуване на антени и работи до 230МХц. Няма нужда от голям дисплей щото идеята е да е малко това нещо ако се катериш някъде нависоко. Има Литиево йонна батерия.
Подобни уреди има най различни и доколкото ми е известно най доброто за тестване на кабели мери амплитудата и фазата на отразеният сигнал в кабела (time domain reflectometer). Нещо подобно на сонар

Вто Апр 05, 2016 10:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3