|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 12:17 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Контакти и ключове
абе да ти кажа аз съм щастлив с адаптер  Контактите са ОК докато не ги скриеш, а това пък обикновенно се случва по независещи от теб причини, като ти наредят да пренаредиш мебелите нямаш голям избор.
|
| Съб Окт 31, 2015 6:03 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
Е, след това ще ти наредят да преместиш контакта със зарядното на удобно място, и всичко ще си дойде по местата... 
|
| Съб Окт 31, 2015 10:27 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ами това е едната причина да нямам мераци за подобни щуротии, щото за едното най-много да ми трябва малко помощ че спалнята много тежка, ама за другото си се иска къртене, мазане, облепяне, боядисване, чистене, разлепяне, облепяне .. боядисване, разлепяне .. чистене ... абе гадория .... предпочитам да си включа зарядното пък ако трбява д аси опъна и малко разклонителче.
|
| Съб Окт 31, 2015 11:49 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Те безжичните зарядни и сега не са скъпи, върти ми се че приемника за телефона (под батерията) и зареждащия пад бяха към 15-тина долара. Това важи ако телефонът е мислен да му се закача. При мен не работи добре понеже телефона има дебел калъф и разстоянието идва на граница, та трябва да го слагам точно по определен начин. Иначе има едни хитри магнитни конектори - подобие на епълските (май и xperia имат подобно). Състои се от малко адаптерче което се набива в microUSB-то на телефона и прилича на запушалка на дупката, и кабел който завършва с насрещната магнитна щуротия. Даже били измислени да не се налага да ориентираш кабела към гнездото, сработва и на двете страни. Ей го, щях да заръчвам ама не прежалих тогава 12-те долара от али-то: http://www.cnx-software.com/2015/10/16/7-magnetic-charging-micro-usb-adapter-and-cable-work-like-znaps/
|
| Нед Ное 01, 2015 12:47 am |
|
|