|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 12:17 am
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Стомана SAE 304
Той Цецо си е решил обаче неръждавейката предлагана от мен е изпитана, евтина, широкоразпространена и с матов фасон какъвто пожелаеш - в гръчко с нея правим професионалните кухненски плотове. Виж за номерчето не се сещам, като нищо може да е същото, а парчетата неръждавейка които имам под ръка като може и да му стигнат  Отпечатъците се отстраняват с тампонче и спирт - задължително си е. На мен ми дойде музата да пиша щото се сетих как в древни времена правих цифроФ термометър за работа в агресивни среди който да е максимално бърз: златните заоблени пластинки на върха бяха най-евтиното нещо, към тях запоявах най-микроскопичният диод на пазара (после тънки немедни и добре термоизолирани жички), слагах от добрата стара епоксидна смола (която става съвсем като стъкло ама след 24 часа) и го пъхах в подходяща пластмасова тръбичка, например тефлонова или полипропиленова. Индикацията беше от срязан мултицет, двата налични тримера бяха напълно достатъчни за калибрация - чалга, брат ми, ама още не си вярвам колко добро се получи 
|
| Нед Мар 17, 2013 10:35 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ами то тука има почти всякакви, аз пуснах един линк по горе, има точно каквато му трябва, щом е 304 значи е 304,има и мат, има и огледална и шлайфана. Като се знае какво ти трябва е най-лесно, някой го е измислил, трябва смао да го намериш.
|
| Нед Мар 17, 2013 10:58 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5678 Местоположение: София
|
bongo_x2, "професионални" в "гръчко" нема, нема и да има. Нещо си се объркал...
|
| Нед Мар 17, 2013 11:00 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Щото в БГ има  По-напред са от БГ, ей! Не говоря за електрониката ама и там му намират чалъма.
|
| Нед Мар 17, 2013 11:36 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
E ама те и в механиката хич ги няма бе, виждал съм гръцки творения, като на 7-мо кластник в час по трудово, и освен всичко са мърлячи, даже май по-големи и от нас, затова не мога да съм сигурен още, затова май ... Иначе дограма са се научили да правят, а за да сме по точни са ги научили, а за да сме още по точни някой им е докарал машини, показал им е но те вече почват да го забравят, но е факт, имат пазар, влизали са им много пари и супяват да се конкурират в какви ли не области в които по принцип хич ги няма, уви, съдба.
|
| Нед Мар 17, 2013 11:40 pm |
|
|