|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 7:34 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
ВиРус ... никога повече за платки
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 ВиРус ... никога повече за платки
платките им не изглеждат зле, ама не може изобщо да се разчита за срокове, не съветвам никого да ги ползва, освен аконе прави нещо за хоби, вече стана 3 седмици не могат да ми пуснат платка която би трябвало да им е поръчана още преди нова година ....
|
| Пон Яну 17, 2011 1:50 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Би ли конкретизирал кои "вирус"? Имат ли нещо с пловдивските? Че тук никакви ядове - и платките са отлични и със сроковете чудеса правят ако се знаете и си платиш. Дето се вика и от днес за утре може. Та малко ме учудваш да не се е случило някой катаклизъм във фирмата в последния месец и половина - два. Макар, че предполагам говорим за различни фирми?
|
| Пон Яну 17, 2011 2:05 pm |
|
 |
|
a_stankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Съб Дек 06, 2008 9:22 am Мнения: 119 Местоположение: Пловдив
|
Май за тях става въпрос. Иначе и аз съм много доволен и от срокове и изработка. Напоследък и с машинен монтаж са взели да се занимават пуснах им едни платки, стенсили + обучение на машината 70 лева  , лепат SMD-та та пушек се дига. Сроковете винаги са ми ги спазвали.
Пускам и платки в другата пловдивска фирма СЕЛЕКТРА , там обаче смея само много рехави платки основно с едри елементи без SMD, за да нямат много шанс за издънка. СЕЛЕКТРА работят почти наполовина по-евтино като цени.
|
| Пон Яну 17, 2011 4:49 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Да селектрата е май с по-ниски цени, но не могат да правят 0.2мм писти, въпреки, че така пише на сайта. Като бях там ми казаха до 0.245мм
|
| Пон Яну 17, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами за Пловдив става въпрос да, не знам кой какво и как пуска, сега тука има една особенност че минават през кометци, но от комет твърдят че са пуснали всичко навреме, минала седмица им казах да ги информират че и тройна цена ще им платя на тия платки стига да станат бързо, да ама не .... днес пуснах в Микрон експресна поръчка с тайната надежда те да си спазят срока, въпреки че се бях се зарекъл да не ги използвам повече.
|
| Пон Яну 17, 2011 5:47 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
що не ги пусна в ЦУМ?
барем гергов е от пловдив, а и бонев може да подложи някое СРС, че да имат страх вирусите. 
|
| Пон Яну 17, 2011 5:55 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Защо въобще си минал през Комет ? Звучи ми като да тръгнеш към Гърция и да минеш за по-пряко през Италия. Обзалагам се на едно кило PIC10, че Комета за окъсили нещо покрай твоята поръчка 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Яну 17, 2011 6:01 pm |
|
 |
|
sthx
|
Към вирус-а нямам съществени забележки, включително и за сроковете. Само се чудя, кога ще пораснат поне до бактерия.

_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Яну 17, 2011 7:40 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
И аз нямам никакви проблеми с тях - нито със срокове, нито с качество на платките и монтажа.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Яну 18, 2011 12:31 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ха сега ... минах през комет щото доставят компоненти, имат и асемблаж и досега не съм имал проблеми с асемблажа, а и с платките. Не знаех къде ги правят, разбрах случайно след като ми препоръчаха тук вирус като бързи, защото комет закъсняваха, но се оказа че платките са пуснати във вирус. Прототипа да речем стана горе долу на време, и им пуснах малка корекция за 100-на бр. .. вече почти 3 седмици и половина, айде като сложиш празници две и половина ... не знам вече кой крив кой прав, кометци се оправдават с вирус, ще взема д аим звънан утре да ги питам дали те я бавят или кометци ментат, ама те знаят че се чувам и с платкаджийницата, едва ли биха се оправдали ако не са наистина виновни.
Иначе той и Тишо миналата седмица ме свърза с едни за 5 дни, ама тия уж обещаха понеделник и реших че няма смисъл, е сега ми е през носа, за 3 дни микрон ме съдират жив, отделно трябва да компенсирам клиента .... следващите 1900 .. ако не ги откажат, няма да са made in Bulgaria със сигурност.
|
| Вто Яну 18, 2011 2:09 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|