ами явно освен че поялник не си пипал... си добил и умението да четеш между редовете...
или четеш всеки ред, но разбираш през ред
"Как способността да пипаш поялник влияе на разучаването на сигналните процесори" си е тема достойна за защита на докторска степен по... поведенческа психология
то си има правила за безопасност за работа с поялник :
1. Не си бъркай в носа и в ушите с него, особено когато е включен
2.не го пипай от към горещата част - често се случва когато около него има сонди от осцилоскопи, химикалки и прочие продълговати предмети... а ти си се замислил дълбоко и бараш по масата без да гледаш
по сериозно:
За тексаските процесори : Ако са с буквата "
F", значи имат вргадена флаш памет.. в която можеш да натовариш(запишеш) програмата която си измъдрил... но си мисля, че това са малко парче от голямата баница на тексаските ДСП-та от фамилия 2000(то не са и сигнални процесори баш... повече са контролери със ядро на сигнален процесор и периферия сходна донякъде с повечето контролери - PWM,ADC, IIC, CAN...) ... За тях ти трябва малко по-скъп програматор или много повече услилия да си направиш такъв... иначе можеш да я натовариш пред серийния порт
На другите (без "
F"), трябва да закачиш външна памет(флаш, епром, еепром, феро) в която с програматор(елементарен) да натовариш програмата която си измъдрил...
...за Аналог дивайс... "черната перка" е с вграден флаш... за "акулата" не мисля че е с вграден
Но честно да си кажа не ми стана ясно какво точно питаш
- донякъде да се запознаеш с възможностите на някой сигнален процесор може да ти стигне и това, да си изтеглиш временна(за изпробване 90 дена) версия на развойна среда - Code Composer Studio - TI; Visual DSP - Analog
в тях има и симулатори на повечето процесори от фамилиите
Пък ако имаш по-голям бюджет си купи развона платка и временна среда....