|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:36 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
nickzl
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 7:43 pm Мнения: 27 Местоположение: Varna
|
 Помощ за разни програми
Здравейте колеги.
Наскоро си купих един програматор и човека, от когото го взех беше така добър да го даде заедно със 7 CD-та със всевъзможни програми за процесори, електроника и пр. Можете ли да ми помогнете с инфо за следните програми и имат ли те нещо общо с микроконтролерите:
- Franklin Advanced Development System - C51 Professional Developers Kit - Micro Code Studio - MultiSim 2001 Pro - Active HDL - Specctra Router
Има и още много други, но ще ми трябва цяла вечер да ги описвам.
|
| Съб Фев 12, 2005 8:19 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Specctra Router се ползва за автоматично опроводяване съвместно с PCAD но би трябвало да си е в пакета PCAD. явно е някаква стара весия.
|
| Пон Фев 14, 2005 1:12 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тва първото съм го ползвал преди години. Развой за 8051 е. Не беше зле, по ми хареса от Keil. Ама то тоя процесор вече е на умирачка, та ако човек го няма в пройзводство, да стъпиш на него е като да правиш дизайн с uA741.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Фев 14, 2005 11:20 am |
|
 |
|
perro_iv
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 10:36 am Мнения: 156 Местоположение: Казанлък
|
 Re: Помощ за разни програми
[quote="nickzl"]Здравейте колеги.
- MultiSim 2001 Pro
Това е симулация на ел. лаборатория с модели на елементите и интегралните схеми. За процесори не е подходяща, но като се ползват наличните в програмата библиотеки е много добра за анализ на зададените процеси.
|
| Пон Сеп 19, 2005 12:00 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Specctra се продава като отделен рутер, трябва CAD програмата, която използваш да го поддържа. Такива, за които със сигурност знам, че го поддържат са P-CAD & Protel
|
| Пон Сеп 19, 2005 4:02 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
Че даже и работи, и то много добре ( за Specctrata иде реч ). 
|
| Пон Сеп 19, 2005 5:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|