|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:37 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
peast
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Юли 04, 2012 1:51 pm Мнения: 44 Местоположение: София
|
 MPLABX & Jawa
Няколко дни се мъчих да възстановя връзката на MPLABX с PICКIT3 и малко преди да изхвърля дебъгера стигнах до решението. Сетих се, че преди няколко дни се съгласих да се ъпдейтва Jawa. Оказва се,че след всеки ъпдейт на Jawa трябва да се преинсталира MPLABX. Бих искал да узная дали това е вярно или се заблуждавам. При мен проработи. Ако някой се е сблъсквал с това, моля да осветли.
_________________ Бай Цветан
|
| Пон Юли 07, 2014 10:51 am |
|
 |
|
stoyanoff
Ранг: Форумен бог
|
 Re: MPLABX & Jawa
Аз не разбрах какъв точно ти е проблема! Кое ти е повредено - MPLab или PicKit?! Малко повече подробности може ли да дадеш?!
_________________www.elkran.com
|
| Пон Юли 07, 2014 2:44 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Няколко пъти съм актуализирал Java - никакви грижи не е имало с MPLAB X. Виж с други неща е имало, но точно с MPLAB X - не.
|
| Пон Юли 07, 2014 3:23 pm |
|
 |
|
peast
Регистриран на: Сря Юли 04, 2012 1:51 pm Мнения: 44 Местоположение: София
|
Накрая излезе, че нищо не е повредено, но при опит за програмиранe или дебъг излизаше скромния надпис "Connection failed". Никскви мои напъни не помогнаха, преди да прочета едно мнение, че системата на Orakle, която MPLAB ползва, обърква връзките при ъпдейт. Не повярвах, но нямаше какво вече да правя, преинсталирах МПЛАБ и всичко взе, че се оправи. Както и да е, вече работим. Благодаря за отзивите.
_________________ Бай Цветан
|
| Вто Юли 08, 2014 10:32 am |
|
 |
|
jwalker
|
Имам спомен, че четох във форума на Microchip, че MPLAB X си идва със собствено копие на JAVA (JRE) и не се интересува от инсталираното в Windows... Дано да не греша...
|
| Сря Юли 09, 2014 2:04 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Юли 10, 2014 12:01 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|