|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:03 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Куче на 12F675
Кучето на 12F675 веднъж активирано вдига битa TO. Прави Reset. До тука добре. Като съм влязъл веднъж в рисета обаче, има ли начин да върна обратно тоя индикаторен бит. Защото искам да продължа работа, и да детектирам нови кучешки изпълнения. Поне по документация не виждам как тоя бит би могъл да се сетне освен с отпадане на захранването. Даже и MCLR не го връща в единица. Но пък MCLR докат процесора СПИ - го връща в единица. От какъв зор?
Това май е тъпо, а? Или аз нещо съм изтъпял? Как да накарам един такъв контролер да си брой кучетата?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 10, 2005 8:09 pm |
|
 |
|
evc
Ранг: Напреднал
|
clrwdt го вдига в единица. В дейташийта на стр11. където са описани битовете на статусния регистър.
|
| Пет Ное 11, 2005 4:33 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бе верно съм оглупял. Хем не ползвам за първи път куче. Но досега винаги приложенията ми са били критични откъм грешки и при проява на кучето - устройството спира и бичи грешка. А сега се появи проект при който трябва да работя след кучето и като се зачетох - мани се втрещих. А то си било просто и ясно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Ное 11, 2005 6:09 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|