|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:48 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 GNU ARM Eclipse Plug-in
За хората които искат да търкалят АРМ под еклипс, но не искат да се занимават с мейк-файлове. http://sourceforge.net/projects/gnuarmeclipse/Не го знам докъде разглезва, дали е само мейк файловете и проекта или има и набор от линкерски скриптове.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Окт 26, 2012 5:33 pm |
|
 |
|
gicho
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
 Re: GNU ARM Eclipse Plug-in
Няма готови скриптове, но много удобно дава достъп до настройките на компилатора и линкера, включително файл-специфични опции като ниво на оптимизация например. То скриптовете би трябвало да идват от toolchain-а. Реално плъгин-а има за цел да вкара определен (в случая, няколко) toolchain-а в еклипса и CDT-то. Ползвам го от доста време и не съм имал проблеми. Доста време автора забави фикса за индиго с аргумента че има бъг в еклипса, но накрая все пак пусна версия която върви. Не знам как се държи с по-нови еклипси (Juno), но скоро и това ще тествам. Отделно има добро описание как да си направи човек корекции в плъгин-а - на мен ми се наложи да добавям друг gcc-базирам компилатор и стана лесно. Единствената алтернатива, за която знам, е вградения Cross GCC в еклипса, но той е много по-зле откъм възможности.
|
| Съб Окт 27, 2012 2:05 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|