Не ручите щото няма кой да ви направи
Тя и щерката беше свикнала на купешка, ама сега се чудя що ни трябваше да й даваме да опитва от домашната
Номерът на патладжана е да се опече и изцеди хубаво, за да не вкара горчивка. Иначе той е една от трите важни съставки за естествен вкус и аромат. Ние не слагаме абсолютно никакви други аромати и подправки като чубрици, черен пипер и т.н. Освен това патладжанът е нужен за балансиране вкуса на пипера и доматите. Иначе много трудно се уцелва и ако доматите са повече почва да накиселява, ако пиперът е повече накъртва. Патладжанът убива накиселяването и накъртването без самият той да се усеща като отделен вкус. Ако не знаеш че има, няма да разбереш и ще се мислиш че само домати и пипер в идеална пропорция.