|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 3:12 am
проект 2020 плк с мощен процесор и други екстри :)
| Автор |
Съобщение |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
 Re: проект 2020 плк с мощен процесор и други екстри :)
PDF с 3D може да се отваря само с Acrobat Reader на Adobe.
|
| Вто Ное 26, 2019 10:57 pm |
|
 |
|
michev
|
За тия дето не могат да го отворят - 2 изображения - (тия от адоб къртят - трябвало да си платиш за да експортираш изображение на пдф-а .. )
|
| Вто Ное 26, 2019 11:18 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Трябва рейдър на адоб и излиза едно въпросче горе дали му вярваш, трябва да кажеш че мноо му вярваш. Проблема е че на мен ми забива адоба, ако го изчакам 10-на мин успява да зареди но при опит за въртене забива, и на двата компа, но и на двата е една и съща версия.
|
| Вто Ное 26, 2019 11:25 pm |
|
 |
|
HCL
|
Foxit-a кляка, Adoba се справи, но му трябваше известно време...  Киров, евала за естетиката, аз другото не мога да го оценя. Само имате една правописна грешка при "Epansion Board".
|
| Вто Ное 26, 2019 11:25 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Аз си плащам, и Адоб акробата не го отваря, не само рийдъра ... адобски бози, напоследък и там е голям упадък. п.с. Киров предполагам това е по тоя проект с мивките.
|
| Вто Ное 26, 2019 11:26 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Мдаа... не знам какви проблеми има тая платка, щом Никола казва че има значи има, но примерът е доста показателен като сравнение. Въпросът не е в това кой на кого скача, а какво се казва в крайна сметка. Важното е да се извлича полезното от всяка критика
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Ное 26, 2019 11:28 pm |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Кой друг освен piss66 може да напише това? Я да покаже той самият какво е някога направил, ако въобще е бил способен някога нещо да сътвори. Евала, Карадев! Дерзай, братче!
|
| Сря Ное 27, 2019 12:03 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
абе то даже и циганско тнтм не е. ако видиш циганин колар(такъв дето прави каруци) как работи .... дъските как си пасват, пък са една дължина, една ширина..... и се стигне до боята.... платките на карадев приличат на това дето може да си го направиш при корабокрушение - няколко дъски, две бъчви, завързано с чаршаф и малко въже или квото си намерил в бързината, отгоре седи брадясал смърдящ на развалена риба и 20-дневна диария субект и реве колко е добър в корабостроенето.... това е положението. браво че си направил сал с който да оцеляваш, но това не е кораб нито лодка 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Ное 27, 2019 12:28 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
А вярно, никой дето я е гледал не я забеляза  И за мен имаше ползва от поста 
|
| Сря Ное 27, 2019 12:52 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ся ша ни караш да се дзверим ... 
|
| Сря Ное 27, 2019 12:55 am |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
николчо, киров, ти пък що си мислиш че тва дет сте го сътворили е нещо ве ??  кат видите смд-та и направо лигите ви потичат разбираш ли. самочувствие имам братче за цялата ви фирма барабар със хамалите ви !!!!! наблъскали бушони с смд на гърба и релета и вече го избива на само критика лигавна, ама то такова ама то онакова. тва да ми го подаряваш няма да го зема. и ще гръмне още на първия монофазен/трифазен токов удар направо ше му се разфърчат кириите не моеш го сара ве алоооо. аз не само си мисля че правя нещо аз го правя. мойте бачкат къдет ги сложиш кат се налага и повече филтрация има и екранизация и даже и домакинско фолио алуминиево за екран вътре в кутията съм слагал да няма интерференции. ко ми фърляте тука тъпите си базици че вече почвате да ма ядосвате ама сериозно. ако ше казвате нещо съществено, казвайте, ако не земи да остайш някой дет ше каже нещо дет да ми свърши работа. николчо мойто момче ти ли са намери от цяла българия да ми даваш оценка ко разбирам и ко не и ко тряя и ко не тряаа да правя ко ми прайте фалшивите си психо атаки тука, ко не ставало ко не съм можел и други ала бала. ко може ко и не може ше даваш мнение на някой първокласник дет не мое с химикал да пише още. кат я гледам таз платка сигурно си я блъскал на тоя умрелия алтиум 3 месеца с тез смд-та и я тръгне я не. пък колко ше работи като я изпатка тока божа работа
|
| Сря Ное 27, 2019 1:00 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
|
За нашата фирма говоря. Разглеждаха я но не видяха грешката. Не че е проблем де, така или иначе първо ще правя само две платки че може да имам някоя кофти грешка. Вече на пробните платки все щяхме да я видим 
|
| Сря Ное 27, 2019 1:03 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Тоя начин за водене на спор не е ли демоде? Не за друго, но винаги е бил губещ... Например - ако си изобретил квадратни гуми за автомобил, не е необходимо аз да съм правил каквито и да е гуми, за да преценя че кръглите са по-практични. Няма да питам как стори въпроса с произведените от теб вещи от ежедневието ни, за които съм сигурен че имаш мнение кое е по-хубаво или по-добре направено, но от които си правил много малка или никаква част...  Не се заяждам. Само онагледявам защо аргументите от вида "като не ти харесва, го направи по-добре" са безсмислени...
|
| Сря Ное 27, 2019 1:04 am |
|
 |
|
ToHu
|
аз казах, и линкове дадох, а за между тия твоите и това на Никола то няма какво да се сравнява, не е въпрос в SMD-то. Мога да ти покажа как тия твоите ще изпаднат в транс дори без да ги пипам самите тях, и половините причини са в опроводяването ти, а другата половина са в схематиката. Пиковете държат много на смущения, особенно като са на 5 V, но и това няма да те спаси. Ако искаш послушай, прочети помисли, а ако не си мисли, че си най-великия. Я само ми кажи в тия евтини цокли в които си наредил чиповете знаеш ли на какво G и след колко време ще изпаднат ? Или твоите машини нямат никакви вибрации .. дори в този аспект не си помислил, поне наслагай цангови, дори и евтините са малко по-добре от тия.
|
| Сря Ное 27, 2019 1:09 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
това домакинското фолио си го навий на главата да не ти говорят звездите.  аз ако видя продукт опакован с домакинско фолио няма да те пусна през вратата, камо ли да ти го купя. ако някога прочетеш книги по въпроса за интерференциите както наричаш .... ще видиш че вълните са електромагнитни демек има магнитна и електрическа съставна. и фолиото като такова не помага много много даже хич. виж ако печеш пуйка помага много. за опит може да си увиеш телефона с фолио и да си звъннеш - да видиш че не екранира толкова колкото ти се иска  Проблема ти е не че нямаш ентусиазъм, ами че имаш селски манталитет и почваш да се ежиш и палиш и използваш твойте обичайни нецензорни думи, което може да върви в гаражнатати работилница пред бабите и алкохолиците пред блока които чакат да им оправиш пералнята или чайника, ама за по-пред хора не върви  дерзай прави нещо и не учи нищо....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Ное 27, 2019 1:14 am |
|
|