Регистриран на: Сря Ное 10, 2004 1:06 am Мнения: 161 Местоположение: Нова Загора
PIC24FJ64004 - 2 USB устройства?
Имам едно питане - дали е възможно с този процесор в режим на USB Host да бъдат свързани едновременно през USB 2 портов хъб USB клавиатура и Флаш Памет?
Дали въобще да се захващам с тази разработка,или да търся други варианти...
Благодаря!
Вто Дек 28, 2010 3:52 pm
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
Re: PIC24FJ64004 - 2 USB устройства?
BONGO написа:
Имам едно питане - дали е възможно с този процесор в режим на USB Host да бъдат свързани едновременно през USB 2 портов хъб USB клавиатура и Флаш Памет? Дали въобще да се захващам с тази разработка,или да търся други варианти... Благодаря!
BONGO, нещо пиячката май зле ти си е отразила , в сайта на Microchip не се намира такъв професор...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Вто Яну 04, 2011 5:50 pm
ji4ka
Ранг: Форумен бог
PIC24FJ64GB004
Вто Яну 04, 2011 11:15 pm
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
Значи, има особеност при работата в нискоскоростни устройства (каквото е клавиатурата) през хъб. Ако USB хардуера няма възможност да генерира PRE пакет, няма да стане. По принцип повечето вградени хостове май не могат и са насочени по скоро към OTG приложения. Чети чаршафите. Ако има такава възможност, въпрос на софтуер оттам нататък.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл