Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
BitScope 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение BitScope
Сигурно повечето от вас са запознати с проекта BitScope http://www.bitscope.net/. Интересува ме някой дали се е занимавал по-задълбочено с този проект. Проекта напълно ли е отворен , защото на страницата са посочени доста неща за сваляне , схема софтуер , но фирмуера не го откривам
(има един фирмуер от далечната 1998 - bits-01.hex PIC binary for basic functionality ). Също така и достъпен файл за PCB няма.

Това нещо ако взема да го сглобявам не ми е ясно дали изобщо ще тръгне. А и те едни елементи - все на хубави цени. Погледнах в Farnell и се оплаших за цените . В K1electronics гледам има разни бързи ADCта за безпари, айде и SRAM сте изкопам от някаде ама и това PLD? :( Ако някой си е блъскал главата по въпроса моля за малко помощ!

Нед Авг 14, 2005 1:25 pm
Профил
Аватар

Мнение Още инфо
Намерих проекта на първата версия на Bitscope - Схема , сорс , платка.

Обаче все още неми е ясно от къде може да се сдобия с ispLSI1016 (освен от Farnell 20Evro! ). Тия програмируеми логики ама хич не ми са ясни. :(

Входа е направен с операционки MAX477. Такива самолети не бях виждал щото най бързите OУ които съм използвал са били не повече от 10V/uS а като гледам по PDFa тия са 1100V/uS и спокойно пилят на 200MHz че и повече.
Но уви , по магазините немога да ги открия.

Прикачени файлове:
BitScope.rar [1014.26 KiB]
179 пъти
Пет Авг 19, 2005 11:31 am
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
BitScope-сигурно всеки тук би искал да си има нещо такова,обаче като реализиране има много "Ако".Лично аз не бих се пробвал да го пускам....но остави мойто мнение,тук в форума има хора дето пишеха по 10-на страници на тема осцилоскопи....баси,а сега никой не смее да ти напише 2-3 реда....това да ти говори нещо!!!

Чет Авг 25, 2005 7:11 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Да говори ми ... всички са го одарили на почивка .... 8)

Чет Авг 25, 2005 7:41 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]