Re: SWO изход на Куртекс.
сефте чувам, че джейлинк може да семплира... според мен ти трябва j-trace, аз постоянно ви казвам да се ослушвате за клонинги
Но и джейтрейса ме съмнава да става за това дето питаш. Просто са много данни това. С PEEDI проблемът е че етернета му е слаб и умира на 2MBytes/s. Поради тая причина пък и поради липсата на рисуващ софтуер му направиха статистиката в него. После може да видиш кои адреси колко пъти ги е срещало. Ами като цяло не е много прецизно и честно казано почти не съм го ползвал.
Доколкото си спомням трейс пакета беше някъде 8 байта или 64 бита, като включиш манчестера стават 128 бода. С peedi мога да семплирам до около 40 Mhz, демек ако проца бачка на 80MHz може да изкарвам по един семпъл на 256 клока, което са кажи-речи 200 инструкции.
Ако семплираш като OpenOCD на 9600 е просто смешно... гарантирам ти нищо няма да видиш. Ще ти трябва не просто рисуващ софтуер, ами такъв с фантазия

И друг път съм казвал, че истината е в текстовия трейс (printf). И за него си трябва скорост, но може да се мине и с по-малко. А и няма да ти трябва рисуващ софтуер
Иначе за инструкшън трейса както ти казваш козата си сака пръч! Трябва да е пълен трейс за да има смисъл, но тогава трябва да си искараш ЕТМ конектор на платката, само на SWO нама да стане. Но пък аки го подкараш е уникално. Гледал съм тайм машината на Greenhills... буквално пътуваш във времето