Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Универсален програмен интерфейс 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Универсален програмен интерфейс
Необходима ми е техническа помощ /срещу заплащане/за изработване на универсален програмен интерфейс за промяна настройките на програмируеми слухови апарати.Разполагам със софтуер от фирмата производител на слуховите апарати за извършване на неабходимите програмни корекции,специализиран софтуер/драйвер/ за подобен програмен интерфейс, блокова схема на такова устройство и обяснение за взаимодействието между програмния интерфейс и слуховия апарат/протокола/.Кръстили са го Универсален интерфейс тъй като с него може да се програмират и цифрови и аналогови слухови апарати без значение на марка и модел.Съществуват разработки и само за определена марка слухови апарати.Тъй като съм лекар и познанията ми в тази област са на ниво хоби ми е необходима професионална помощ.Благодаря предварително!

Последна промяна papagal5 на Пон Юни 04, 2012 3:57 pm, променена общо 1 път

Нед Юни 03, 2012 12:04 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Универсален програмен интерфейс
Специализирания драйвер си е за оригиналния кабел и в случая не върши много работа(е... ако е FTDI може). В случая е важен протокола за комуникация и какво точно си "говорят" програмата и слуховия апарат. Възможно е създаването на такъв кабел да дойде по-скъпо от оригиналния предлаган от производителя!

Нед Юни 03, 2012 12:35 pm
Профил

Може би не съм обяснил:Този програмен кабел CS44,се продава свободно и аз го имам.В патента има обяснение каква заявка изпраща до процесора интервейса и до къде точно,но за мен това е "тъмната"страна на нещата и не го разбирам.

Нед Юни 03, 2012 6:26 pm
Профил
Аватар

Ако правилно съм разбрал имаш кабел, софтуер и компютър. За каква техническа помощ става въпрос? Би ли пояснил какво имаш предвид под "изработване на универсален програмен интерфейс"?

Нед Юни 03, 2012 6:37 pm
Профил
Аватар

CarBeta написа:
Ако правилно съм разбрал имаш кабел, софтуер и компютър. За каква техническа помощ става въпрос? Би ли пояснил какво имаш предвид под "изработване на универсален програмен интерфейс"?

Вчера, като четох темата и аз си зададох същия въпрос. Защото "универсален програмен интерфейс" ми звучи като "универсален разтворител". Може би е по-добре колегата като лекар, който не владее терминологията с повече прости думи (описателно) да се опита да обясни какво точно иска да направи.

Пон Юни 04, 2012 8:33 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]