Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Microchip надминаха себе си 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
speedblue написа:
Zeus написа:
Абе то на всеки му се кара Мерцедес, ама .... карат се коли всякакви и за всеки човек има по нещо. Оделен е въпроса, ако имаш Мерцедес и стар Опел, с коя кола ще идеш на село да си докараш 2 чувала жито :?:

Въпроса беше коя ще те остави насред пътя :)

Е, вярно че при Мерцедеса шанса е по-малък, но всяко нещо си има цена. Каквото и да си говорим, пазара дава най-правилната оценка. Някой път ме хваща яд на критиците на филми, дето искарат някой филм супер як, защото имал сложна интрига и други чудеса невидени, а се радва на нулев зрителски интерес. Ако ги няма такива като Майкрочип с тяхната достъпност, поне половината от професионалистите, дето в момента владеят няколко платформи да не са и помирисвали микроконтролери. Аз съм ЗА, да има разнообразие и конкуренция, така падат цените и на качетсвените неща!

P.S. Леле, темата пак взе да се обръща на .... Ние си знаем: М vs .....

Чет Ное 27, 2008 12:22 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
Тъй де, парен каша духа. Като ще слагам някой непознат микрочипски процесор първо гледам ератата, ако не е версия поне 2 хич не се захващам. Ако е вече се чете супер внимателно, поне 3 пъти. Ако реша, че не е толкова страшно оставям да отлежи, след седмица се чете поне още 3 пъти. И тогава главата в торбата.
Понеже споменах 16F877A, в момента върви версия 8 на кристала, до мен поне това е стигнало. Кърпят хората :D

Чет Ное 27, 2008 12:33 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
MYXATA написа:
• Contact your nearest Microchip sales office for
additional help.

може би да ги изпсуваш мощно и колкото по-файтонджийски толкоз по-добре :)
и да върнеш закупените пик-ове колкото се може по-бързо...

Е какво да ги псувам в Комет, те идея си нямат за какво иде реч. Нали ти казвам че държат на склад над 100 броя от хептен дефектните 6821 (които са тотално неизползваеми). И бас ловя че даже и не знаят, а ония отгоре хич и не мислят да ги информират.

Но абсолютно по същия начин преди 3 седмици AVNET ме изпързаляха с 50 броя STM32F103C6 от стара и спряна ревизия. Болестта е повсеместна. Ама как да им ги върна като го разбрах 1 седмица след като ги запоих?

Следващото което очаквам с нетърпение е да ми продадат контролер китайско менте.

Чет Ное 27, 2008 1:23 pm
Профил ICQ

Мнение 
Цецо написа:
Следващото което очаквам с нетърпение е да ми продадат контролер китайско менте.

Ако си купувал мрежови карти може и да си купил вече.
http://www.newelite-ic.com/docy/service ... e_jb4.aspx

Чет Ное 27, 2008 9:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2