|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:23 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Търся драйвер за комуникация чрез rs485
| Автор |
Съобщение |
|
bladejuven
Ранг: Минаващ
|
 Търся драйвер за комуникация чрез rs485
Здравейте, трябва ми някакъв готов драйвер за комуникация чрез rs485 по протокол modbus на C. Би свършил работа и всякакъв друг протокол, който мога да разгледам и в последствие да преправя по протокол modbus. В момента започвам да се занимавам с тази тематика и ми е трудно. Конкретната система е с hc11. Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне.
|
| Чет Мар 13, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами протокола не ми е познат, но ако може всеки друг да ти свърши рбаота просто погледни в нета, но ако може да си преправиш единия на другия защо просто не видши специфкацията на тоя протокол и да си го напишеш сам.
|
| Чет Мар 13, 2008 6:33 pm |
|
 |
|
Yanek
Ранг: Новодошъл
|
Не ми се иска да те разочаровам, но ми се струва, че трябва да поискаш по-конкретна помощ. Съмнявам се че някой ще ти даде протоколен стек. Спецификацията е лесна за намиране, а и самия протокол не е нещо особено. Поразгледай и задай конкретен въпрос, най-добре в раздел "Академия".
|
| Чет Мар 13, 2008 9:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|