Отговори на тема  [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща
Ценни програми и трикове за Windows 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Точно време
Поне при мен открай време има проблем с настройката на часовника по интернет. Скоро се разтършувах, не случайно се спрях на братята румънци и синхрона става всеки път за секунди.
Т.е. в настройките на часовника по интернет слагаш ro.pool.ntp.org

Вто Юли 19, 2011 8:59 pm
Профил

Мнение 
На мен ми се струва малко тъпо да ми стои сървиса windowstime постоянно вкючен. Като се сетя на 4-5 месеца веднъж пускам тази програмка http://www.analogx.com/contents/downloa ... eeware.htm обикновено часовника ми не е верен с 5-10 секунди.

Вто Юли 19, 2011 9:18 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ааа, аз нямах впредвид сървиса, той е отделна свирка. Ти пак си късметлия с почти точен часовник - има програмки за работа в мрежа на които 5-10с. разлика им идват вповече.
На мен ми е изключен не сървиса а само автоматичното ъпдейтване за да не се чудя що ми намига лампичката за нета, не на всички компове де.
Иначе пробвах програмката (на комп за проби) но някак си не виждам смисъл да се инсталира още нещо след като и бозата го може само след настройки.

Вто Юли 19, 2011 10:05 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Точно време
bongo_x2 написа:
Поне при мен открай време има проблем с настройката на часовника по интернет. Скоро се разтършувах, не случайно се спрях на братята румънци и синхрона става всеки път за секунди.
Т.е. в настройките на часовника по интернет слагаш ro.pool.ntp.org

Има и по-близки сървъри...
http://www.pool.ntp.org/zone/bg

Вто Юли 19, 2011 11:58 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да ама са близки само до Абсурдистан :)

Сря Юли 20, 2011 10:12 pm
Профил
Аватар

Мнение 
bongo_x2 написа:
Да ама са близки само до Абсурдистан :)

Издребняваш... :D
http://www.pool.ntp.org/zone/europe

Сря Юли 20, 2011 11:58 pm
Профил
Аватар

Мнение Opera browser!
От месеци подритвам един древен лаптоп за оправяне ама го ползвам да си чета книжките и да влизам тук, може и някое филмче по Ютуба.
Карах го на Chrome да не ползвам IExplorer ама днес ми писна и заредих Opera и то взе да хвърчи, бре!

Сря Дек 21, 2011 1:14 am
Профил
Аватар

Мнение Влизане в компютър - специално за am stereo :)
Сън не ме хвана да му намеря решение на проблема :)
Инфото е от сериозно списание (от май 2010), всичко е free. Става дума ако не знаеш паролата.

Два Live CD за XP, Vista, 7:
- orphcrack - търси какви са паролите.
- Offline NT Password & Registry Editor - нулира паролите, Registry Editor-а прави бели.

- EBCD, Emergency BootCD.

Искащи да си admin:
- LCP
- Cain & Abel

За messengers: MessenPass
За PST на Outlook: PstPassword
и разни други от http://www.nirsoft.net

За заключени файлове: Russian Password Crackers и LastBit.

Със сигурност има хиляди други но тези са от заслужаващ доверие източник.

Пон Фев 06, 2012 8:32 pm
Профил
Аватар

Мнение Free burning software
Рек, бях заформил красива статийка обаче през това време регистрацията ми при влизане изтекла и като натиснах Submit се появи екрана за ника ми. Обаче всичко написано отиде по дяволите и нямам нерви да го докарам същото. Това е стар проблем независещ от компа и бразуера!

Nero е No1 ама отдавна е Media Suite а не записвачка, иначе лесно се скрадва :)

Временна оферта за безплатно "Ashampoo Burning Studio 2012" - лесно за работа и може почти всико. Шляпнете стринга в гуглето да разберете как се зарежда и внимавайте при инсталирането.

ImgBurn си остава най-про free но не може всичко.
BurnAware Free може доста.
DeepBurner Free има и portable но не записва DVD Video.

Който иска да пробва InfraRecorder, Burn At Once, Ultimate CD/DVD Burner. CDBurnerXP нещо го разлюбих не защото ползва .NET Framework а заради някв'о си OpenCandy което веднъж ми направи проблеми и го спрях.

Сря Фев 08, 2012 10:52 pm
Профил
Аватар

Мнение Софтуерен KVM ама само KM
На доста народ се налага да работи с повече от един комп едновременно или му се иска с една мишка и клавиатура да управлява повече компове. Програмката Synergy прави това много лесно - не е само за Windows и не я бъркайте с ред по-стари разклонения.
Естествено трябва да виждате всички екрани защото това не е Remote Desktop.
Достатъчно е другите компове да са във вашата мрежа и с мишката се разхождате от екран на екран...

Нед Фев 26, 2012 12:26 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Ценни програми и трикове за Windows
К'во изкопах случайно: как да се правим на бели хора в интернет: http://ultrasurf.us/support.html
Добрият стар TOR си остава железен но трафикът му е бавничък (май умишлено), иска инсталирене и е по-сложен и сървърите му са пръснати къде ли не. Ултрасърфа изскача само от Америка, Англия и Германия и е по-прост и по-бърз, китайците с него си пробивали нета.

Аз всъщност го заредих от пиратския залив за да избегна досадните 3$ за слушане от Last.fm - на мен ако ми скраднат от кредитната карта от банката няма да ми кажат "Извинявайте, господине!".

Edit: Ама това от пиратския залив вече е с вирус, освен това е дърта версия.

Последна промяна bongo_x2 на Вто Юни 18, 2013 7:51 pm, променена общо 1 път

Нед Апр 08, 2012 1:47 pm
Профил
Аватар

Мнение Безплатен Photoshop
Т.е. Photo Pos Pro - viewtopic.php?f=16&t=8291
Сега случайно изкопах темата. При мен продължава да си върви, не че съм го ползвал - забравих го пък и не ми се е налагало.

Съб Май 05, 2012 10:38 pm
Профил
Аватар

Мнение Поредната порция от достоверен източник:
Да си надзърташ в компа отвсякъде и с качество - Orb. И през Webcam-а може да погледнеш ;) Т.е. инсталираш сървър програмата, правиш регистрация и после може да се свържеш и от андроид.

Замерване на интернета - http://www.measurementlab.net/ .

Download от filehosting на много файлове без досадно чакане и подканване да си платиш (използва се рестартиране на рутъра за нов IP, т.е. за нощно време) и доста други - http://cryptload.info

Още една System Spec, лесна и подробна.

Фрий програмка за Internet Cafe - Handy Cafe .

Google Sites позволяват лесно и безплатно да се правят страници дори и с про-насоченост.

Вто Май 15, 2012 9:33 pm
Профил
Аватар

Мнение Uninstaller
Comodo Programs Manager
Тъкмо научих за съществуването му, още не съм го пробвал, но една от първите му работи ще бъде деинсталирането на Revo Uninstaller :)

И въобще Comodo са направили куп free продукти, най-известният е железният Comodo Firewall, но много от тях се откриват по-трудно.

P.S.: Махнах Revo Uninstaller ама някак много лесно и бързо стана. В Program Files папката VS Revo Group остана, открих и две незначителни останки в регистрито. Не знам к,во да мисля.

Edit: Comodo-то все пак е на височината на името си, прихваща дори Windows updates и др. които при Revo Uninstaller се плащат. Но за деинсталиране на стари неща все пак ползвайте Ревото...

Сря Май 23, 2012 11:08 pm
Профил
Аватар

Мнение Win XP Pro
Бабаягата за ежедневно ровичкане в нета (и за проби) ме поядоса с обновяването си, или по-скоро напомнянията на Eset Smart Security, че ровичнах малко. Ядоса ме, че М$ искат почти 150 доларии да купиш нещо на което му свършва поддръжката.
Аз иначе все се каня да ъпгрейдвам компа де, но чак днес разбрах защо ме мързи: по моя вина се появи син екран а това е чудо невидяно.

Ютубата се оказа фрашкана с регистрации на XP Pro и още първият номер проработи. В картинката отдолу подарявам за закъсалите пет, хем пробвах Photo Pos Pro с успех.
Смяната на регистрацията (и доста други неща) става най-лесно с инструмента .

P.S.: Поне допреди няколко години станадартно WinXP Pro можеше да се монтира на нов комп само след четири месеца. Едва ли са го оправили, просто банват най-разпространените чалъми, но вече серийни номера дал Господ.

Прикачени файлове:
Kartinka.zip [34.15 KiB]
397 пъти
Instrument.zip [711.04 KiB]
393 пъти
Нед Юни 03, 2012 12:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща