Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3 мнения ] 
Зареждане на акумулатор които служи за резервно захранване. 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Отговори с цитат
Мнение 
[quote="ToHu"]Хммм интересно твърдение това за СОТ .... моите наблюдения от пажароизвеститли централи, често сменяни акумолатори пи кофти заряд, това с еотнася както за носни такива така и за такива произведени от фирмата в която съм работил.
В момента също има подобно нещо, акумолтори работещи в техника на Esser, съответно изискваниата в пожароизвестяването са доста по високи от тези в Сот системите, особенно ако става дума за нещо от сорта на парадокс или галакси, т.е. шир потреба.

nete znam kakaw forumen bogsi ama kato ti 4eta izkazwaneto za sot tehnikata si naprawo ambrozonosec .
1. Paradoks i galaksi bile 6ir potreba koe li togapa e profi spored teb.
2. bilsi proizwevdal pojaro izwestqwane ami sigurno za towa sot tehnicite obra6tat sotadjiiski centrali w pojaro izwestitelni za malkite obekti za da swar6atat nqkakwa rabota.
3.ima6 li predstawa 4e edin transmiter balwa signali prez 2 4asa po destina wata mo6nost na radio signala, na pratki po 6-9 broq, oswen postoqnnata konsumaciq, pri alarma smqtai i toka polzwan ot sirenite/wytrenite wyn6nite si imat sobstweni baterii.
we4e nesym w sistemata no ima baterii koito sam montiral prez 1998 godina a o6te rabotqt. ako na towa mu kaje6 skapano ne znam kakwi sati kriteriite za dobro. i na wnosnata i na balgarskata tehnika naprejenieto e postoqnno na 13,6 volta sistemite imat wyzmojnost za progtamirane na maksimalniq toka na zarqd ili 0.35 ili 0.7 A

ne pitai u4ulo a patilo/w slu4aq/.

Вто Дек 25, 2007 3:32 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение 
Мале как пишат в "Tyrgowi]e" - ne pitai u4ulo a patilo/w slu4aq, Рек май това си е за коша, отне ми 5 минути за дешифриране на писаното :(

Вто Дек 25, 2007 4:22 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
milenjs написа:
Мале как пишат в "Tyrgowi]e" - ne pitai u4ulo a patilo/w slu4aq, Рек май това си е за коша, отне ми 5 минути за дешифриране на писаното :(

ako nqma kakwo da kaje6 po temata ne se hwa6tai za prawopisa ako durji6 na nego hodi w klub balgarski ezik.

etoti o6te materiql za prowerka na prawopis "[quote="ToHu"]Хммм интересно твърдение това за СОТ .... моите наблюдения от пажароизвеститли централи, често сменяни акумолатори пи кофти заряд, това с еотнася както за носни такива така и за такива произведени от фирмата в която съм работил.
В момента също има подобно нещо, акумолтори работещи в техника на Esser, съответно изискваниата в пожароизвестяването са доста по високи от тези в Сот системите, особенно ако става дума за нещо от сорта на парадокс или галакси, т.е. шир потреба. " toj pone ima kirilica i nqma dati otneme 5 min. eto ti i o6te Мале как пишат в "Tyrgowi]e" - ne pitai u4ulo a patilo/w slu4aq, Рек май това си е за коша, отне ми 5 минути за дешифриране на писаното " 6to mise struwa 4e i tuk ne e sywsem to4no./poslednite 2-3 dumi4ki.

predi dase smee6 na osraniq gaz na nqkogo izstarji lainoto ot swoq. ako ima6 ne6to po temata 6te go pro4eta s udowolstwie.

aide sas zdrawe i 4estita koleda na wsi4ki

Сря Дек 26, 2007 10:25 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3 мнения ]