Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ] 
RE:Записвачка за магнитни карти по ISO 7811 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Отговори с цитат
Мнение RE:Записвачка за магнитни карти по ISO 7811
Не прави чест на модератора на този форум че ми прати в кошчето темата преди да ми даде възможност да отговоря на всички ''ВИСОКО УМНИ СПЕЦИАЛИСТИ" които вкупом ме нападнаха във поста който отворих и вместо да ми дадат това което искам а явно те нямат защото ако имаха просто можеха да ми го предоставят без много да високоумстват .Нали това място е за обмяна на идеи и опит.Или отново съм се излъгал и този форум е като много други където всеки се ежи пред другите и се прави на голямата работа а когато поискаш конкретна информация те пращат в "КОШЧЕТО".Вече сме в Европейския Съюз господа а не сме в Соц. лагера ако това ви говори нещо поне малко се опитайте да бъдете европейци а не "Бай Ганювци" .Призовавам ви към толерантност .И кога българина ще се научи да не дава акъл на другите ? Не случайно в България е актуална поговорката " Дай ми пари аз акъл си имам" а аз ще добавя твоя си акъл го запази за себе си.Благодаря за вниманието.
И специална молба към модератора моля за малко разбиране и ми дайте възможност да се защитавам срещу нападки все пак живеем в демократична страна член на Европейския съюз и правото на глас е основно човешко право.
Желая на всички приятна работа

Пет Мар 09, 2007 12:42 pm
Докладвай
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1 мнение ]