Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Аз каквото имам да казвам го казвам, каква е официалната политика няма никакво значение, нали сме в така жадуваната от всеки демокрация, т.е. официалната политика не е по-важна от политиката на всеки един, нали така беше ....или всъщност тя демокрацията не е точно демокрация, и тоя който подкрепя официалната политика има повече права от този който не я подкрепя ?
За моя бизнес не се вълнувай, аз проблеми нямам, и да има е защото съм предпочел да не мълча и да не приемем всичко което някой друг казва.
Ти ми зададе въпрос аз ти отговорих ако не си разбрал какъв е проблема с постовете ти това си е изцяло твой проблем. Ти започна да говориш за НК и аз ти отговорих пак основавайки се на НК. В поста ми към теб трудно ще намериш състав на престъпление, а дори и така да е това слабо ме вълнува, в твоите постове обаче не е така, и подозирам, че за теб може да е доста по-неприятно преживяването, защото нещата може да излязат доста извън пределите на наказанията в чл.148, особенно ако се окаже че нечий адвокат е с тарифа от по 800 лв/час.
Повече по този казус нямам намерение да дискутирам, Рек така или иначе предполагам ще го резне, ако имаш нужда от моите лични данни ти предложих да ти ги пусна на РМ, както казах аз стоя зад думите и действията си.

Пон Апр 25, 2022 1:48 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ToHu написа:
.... в твоите постове обаче не е така, и подозирам, че за теб може да е доста по-неприятно преживяването, защото нещата може да излязат доста извън пределите на наказанията в чл.148,

Ти този член, дето го цитираш вече няколко пъти, прочете ли го?

В него пише:

"обида на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му."

Ти, какво точно длъжностно лице си? Представител на коя общественост си? Каква точно служба или функция изпълняваш тук?

:D

Пон Апр 25, 2022 2:04 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Чл. 146. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
Чл. 147. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
Чети, чети ..

Пон Апр 25, 2022 2:52 am
Докладвай
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
https://www.youtube.com/watch?v=DEXHUww2vCU

Пон Апр 25, 2022 10:41 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://m.dir.bg/business/pazari/es-se- ... iya-petrol
Тия "умните" от ЕС с техните умни ала тръмп санкции готвят ново увеличение на цените, явно и те като тръмп не знаят че митото се плаща от копувача

В същото време рублата продължава да поскъпва до ниво от 2 години преди войната, явно отказа от долара наистина е най правилното решение

Пон Апр 25, 2022 12:09 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пък аз да ви кажа, тая година за пръв път от 19-та насам ще си ходя до София първата половина на юли, и някъде ако има организирани бири както други години, свиркайте ;)
Политика се обсъжда най-добре на четири очи, е ако не станат три в процеса... :rolleyes:

Пон Апр 25, 2022 12:17 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Започва фаза 3 от СВО - организирани зулуми > военно положение > мобилизация.

https://segabg.com/hot/category-foreign ... ad-bryansk

Пон Апр 25, 2022 12:32 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ами и това е съвсем нормално, ако Руснаците не са очаквали подобно развитие ще са големи наивници, но едва ли.

Пон Апр 25, 2022 12:51 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
За психологията на опонентите:

https://www.youtube.com/watch?v=OuEtR3QaPFY

https://lupa.bg/news/igor-eidman-putini ... 4news.html

Пон Апр 25, 2022 3:44 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Why is it so difficult to make Putin’s supporters change their mind?
а защо трябва да си променя някой мнението след като всички виждаме как запада създава проблемите? реално путин разрешава проблемите които запада създава
може би правилния въпрос е защо запада се опитва да ни промени мнението за путин?
или още по-правилния въпрос е защо е тая масирана пропагандна атака по психически лабилните които им е трудно да преценят сами?

Пон Апр 25, 2022 4:58 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://www.youtube.com/watch?v=MZ96zkL5T2E

Пон Апр 25, 2022 5:57 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
лцр, ти освен украинска пропаганда нищо друго ли не гледаш? туй е все едно да гледаш северно корейската пропаганда
ако искаш да ни показваш какво се опитват да лъжат - добре, ама ако вярваш на всичките тия глупости, много лошо говори това за теб...

Пон Апр 25, 2022 6:08 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ами то в момента няма голям избор, украинска пропаганда, същата префасонирана от западната преса, тук таме малко руска пропаганда, и чат пат малко актуални новини които се губят в лавината пропагандни.
Разликата е в това, че Руснаците пускат доста по-малко пропаганда, а това може да се дължи и на глобалната цензура. Почти всичко което украинците показват е чиста пропаганда, много често е фалшификация.
Та в момента каквото и да гледаш по новини, ютуб или други социални медии, дори и на информация от местни не е ясно колко може да се разчита вече, та много смисъл от това няма.
Чети официални източници и гледай какво правят, и си вади заключения, като не е ясно доколко ще уцелиш.

Пон Апр 25, 2022 6:44 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
РФ пропаганда ? за какво ? да приемем "войната" ?
В Телеграм военните кореспонденти и блогери публикуват и отразяват факти и събития от бойното поле
Има и двама китаеца и разни западняци...
разликата между всички е минимална и наистина показват ЦЕЛИТЕ както са обявени
между другото Юри Подоляка ( този дето "рисува" фронта ) и още един са под защита - искали да ги трепат за 10к долара
вчера ФСБ са осуетили убийство на Соловеев
https://t.me/c/1633131143/4448

Та ... до там ли стигнаха укрите да трепят блогери ... крият са в окопите и бункерите кат мишки и се чудят кои са лесни мишени
BTW: означава, че са загубили и на пропагандния фронт

Пон Апр 25, 2022 7:23 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Украинската гледна точка е съвсем ясна, който и каквото да говори истината е, че за момента губят както и да изглежда отстрани, и единственото което все пак поддържа някакъв морал и подкрепата на масите защото без тях не може, е точно пропагандата и надеждата която тази пропаганда дава. Русия не е толкова тъпа колкото изглежда, политиците са наясно че война се печели със загуби, Руския народ в болшинството си приема този факт, и чисто стратегически според мен постигнаха каквото целяха, а именно да съберат украинската армия на едно място и да водят реални бойни действия, а не партизанска война. Каква ще е развързката не мога да кажа, Украйна получава доста военна помощ, безсъмнено освен оръжия и жива сила макар и индиректно, отделно имат достатъчно ресурс за да организират саботажи в тил. Да си върнат това което са загубили ми се струва много малко вероятно, но това само по себе си ще е загуба за Русия, дори и това да е бил първоначалната идея, защото не беше поднесена така. Без убедителна победа на ВСУ, което би означавало да унищожат голяма част от съсредоточените срещу тях сили едва ли биха имали успех в Южна Украйна, освен ако не изпратят още 100-150 Хил човека за тази цел.
Проблема обаче е повече на украинците според мен, все по-трудно ще им е да поддържат висок морал и вярата в населението за победа, а не малка част от населението ако не подкрепя режима то не му се противопоставя именно от страхът, че той може да спечели. Ако стане ясно, че ВСУ не може да направи нищо съществено според мен много бързо ще изгубят подкрепата особенно в Южна Украйна, а и не само, и ще е въпрос на дни това да се пренесе и върху останалата им армия.
Та въпроса по-скоро е дали Зеленски ще успее да поддържа илюзията достатъчно дълго както и дали запада ще може да осигури достатъчно ресурси за това, за да достигнат момента в който тази операция ще започне да носи само негативи за Русия в който момент най-вероятно те ще потърсят разумен изход.
За мен лично изхода при всички положения ще е дипломатичен, въпросът е кой ще прави повече компромиси и кой ще диктува правилата.

Пон Апр 25, 2022 7:50 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Следваща