Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Ами плащат, тия оръжия за милиарди да не са паднали от небето? Тия медии да не работят за без пари? Тия политици дето съсипват европа по чуждо нареждане да не се продават за без пари? Е, не казвам че само американците плащат, не по малко средства идват от европейски бюджети, дуржави, частни фирми и всеки който им играе по гайдата

Нали за макарончо изтече информация с коя американска фирма са въртели измамите по времето на ковида, ей така им плащат, вкарват го в някоя измама и той да се облажи, хем да намаже хем да го държат с компромати да е послушен

НО не съм казал и че са на загуба, само с една заменка на американско за старо руско оръжие си избиват парите, освен това връзват държавата съгласила се ня тая заменка да остане вързана и зависима от америка и за напред, т.е. още печалби

Съб Апр 23, 2022 2:11 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Оръжията не са за без пари, ама че изхарчили 2-3-5 млрд да купят малко пушкала е нищо, а и тия пари остават в тяхната икономика. Тия европедали според мен точно за без пари го правят, не мисля че и един цент са взели.Медиите също го правят безвъзмездно, така да се каже инвестиция в бъдещето.
Изобщо тая логика те плащат за да се случва едно или друго е доста далеч от реалността. Нали не мислиш че му плащат на lcr, bongo и всички като тях, те вярват, затова го и правят, там им е силата.

Съб Апр 23, 2022 2:54 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://www.youtube.com/watch?v=vLVlhYyZvIM

Съб Апр 23, 2022 3:29 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
еее, не, те са просто жертва на соросоидните медии, или жертва на собствената си глупост, не е сигурно
като стана въпрос - нали знаеш каква е дейността на Сорос и другите подобни? кой ги финансира?
точно за тая инвестиция в бъдещето говоря - няколко милиарда за тях са нищо, но в подходящите ръце са достатъчни да предизвикат война

някои медии са явно финансирани, над заглавието има линк към уикипедия
https://www.youtube.com/watch?v=DiuEp_5MMr8
други са под контрола на правителството, като ббц, ако подменят правителството поемат контрол и върху държавата и върху медията, т.е. с една "инвестиция в бъдещето" 2 заека

Съб Апр 23, 2022 3:39 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Как "работят" санкциите.

https://www.youtube.com/watch?v=Yz_BGT4uNDY

Съб Апр 23, 2022 3:51 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
и как работят? украинците са докопали руски танк (вижда се на видеото), стреляли са по цивилни, и сега твърдят че са били руснаците?
толкова ли е сложно?

даже елементарната хронология куца в тая малоумна пропаганда - танка е произведен отдавна, а санкциите са от сега

Съб Апр 23, 2022 3:57 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Как работи "теорията" на Н'бабати-хвърчилото за приликата между фирменото и тоталитарното управление:

https://www.youtube.com/watch?v=BmGkYlVMddQ

Съб Апр 23, 2022 4:09 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
някои наистина се побъркаха...
https://www.24chasa.bg/novini/article/11430458

Съб Апр 23, 2022 8:15 pm
Докладвай
Профил ICQ
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 1041093677

Съб Апр 23, 2022 8:21 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тия новини трябва много силно да ви притесняват, но виждам точно обратното, странни хора сте вие.

Съб Апр 23, 2022 8:45 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз се чудя, това не е ли чиста форма на рекет? Все едно утре да ти се обади банката и да ти каже няма да си видиш повече парите, понеже носиш жълти чорапи (примерно). Как така ще се разпореждат с неща дето не са техни...

Съб Апр 23, 2022 10:11 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Много от "мерките" според мен са абсолютно безобразие. Дори и безобидните.
Когато западните компании се изтегляха от раша имаше подробна статия кои какво ще предприемат. Например Мицубиши затваряли всичките си сервизи и съкращавали маса персонал.
На пръв поглед ок - модерно е било към ония момент. На втори, ама как така затваряш сервизната мрежа? Продал си куп автомобили. Имаш ангажимент за гаранционна и извънгаранционна поддръжка, доставка на резервни чаркове, обслужване от обучен персонал. Как така си го хващаш в ръка и си заминаваш? Баси... 8O
И това е съвсем отгоре, отгоре...

Съб Апр 23, 2022 11:07 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Никой не мисли, че утре може да сме ние. Целия тоя цирк който се разиграва с Македония, Ами ако утре поискат югозападна България и ако ги подкрепят, вече се тиражира по западната преса, че едва ли не провеждаме националистическа политика. Каква е гаранцията, че утре няма да ви оставят вас, или вашите работодатели без пари ? Или дори да не е този сценарий, ако днес запорират частна собственост на хора които изобщо нямат нищо общо с управлението на Русия, каква гаранция, че утре няма да започнат и на фирми имали бизнес със Русия?
Изобщо това което се случва е много притеснително и най-ненотмалното е, че на никой не му пука, това ми се вижда като една доста сериозна крачка към тоталитарно управление на целия западен свят.

П.с. вчера четох новина, че в САЩ планират да заведат дело срещу България за 10 млрд заради оная кака с криптовалутите. Първо че това е абсурд, но точно както е абсурд щатски съд може да отсъди срещу България, това значи ли, че САЩ без никакво международно решение ще ни замразят авоари за 10 млрд ?

Съб Апр 23, 2022 11:31 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
точно за тия неща говоря отдавна, и вие спорите с мен, един казва че незаслужено обвинявам добрите американци, друг казва - могат, правят го, и аз да бях и аз щях така да правя
е, сега сетихте ли се вече че скоро идва и нашия ред? особено сега като започнат да им секват приходите от други места... ще търсят да цоцат от нови места, където мине номера... и както всички искат да сме надупени - явно дълго ще минава номера... да живей демокрацията

Нед Апр 24, 2022 12:14 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Аз все така казвам могат правят го,втора няма нищо лошо,въпросът е защо го могат,защото им се позволява.
Двете неща нямат нищо общо, аз питам тези които ги подкрепят и преповтарят мантрите.
П.с. ти пак го обърна на цоцане, какво да цоцат от нас, така ли не разбра, че ние не представляваме финансов интерес за тях.

Нед Апр 24, 2022 12:20 am
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Следваща