Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Няма фейкове обонго, освен българския кораб за който още не е сигурно кое е фейк и кое истина всичко друго са само доказани факти, ако нещо не ти допада на религията си е само твой проблем и не са длъжни всички да се съобразяват с теб и изблиците ти на простотия

Сря Апр 13, 2022 11:14 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Да,ама това което путинофобите постват всъщност е доатапофейк от това което постват двата Ник-а. Това,че никой не иска да повярва, че великите ББС манипулират новините е проблем на невярващите.
В моите разбирания тая война както и всяка друга си е съвсем нормално нещо, както и това, че загиват цивилни. Лично на мен Зеленаки ми е супер противен и бих се радвал да го видя да виси на бесилото. Нямам нищо против украинците, нито против руснаците,имам прекрасни спомени и от Украйна и от Русия, но както е казано всеки народ си заслужава управниците.

Сря Апр 13, 2022 11:17 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
За фейковете: аз BBC не гледам. То не бяха трупове пушещи в чувалите, опашки за руски помощи (в началото), измислени бомби и подобни тъпни, не съм длъжен да ги помня.
Има далеч по-сериозни фейкове към които бях пуснал линк.
Ама ако препишем интернет от двете страни на конфликта какво ще докажем?! Или ще променим мнението на някого? Ако има нещо на 99% доказано е друг въпрос, но на бас, че то пак няма да докаже нищо.
Всичко друго е търкане на клавиатури и повод за капене на копейки по нечия сметка.
А ако има печеливши от войната със сигурност няма да са нито народите на Украйна и Русия, нито ние.

Сря Апр 13, 2022 11:30 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
не знам да има някой в тоя форум, който подкрепя "войната"

ушанки се привиждат само на 3,4 най-вероятно от злоба, че не могат да приемат простата истина такава каквато е
пак повтарям: Войната е следствие на причини без които нямаше да има война
а повечето причини ги предизвикаха онези зад Океана ( определена шайка с предишен опит в това по простата причина че не могат да ядат от руската баница )
а и на всичкото отгоре ще спечелят джигитайците...

Сря Апр 13, 2022 11:41 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Злобни са единствено ушанките - те се радваха, как великият Путю ще ликвидира нацистите. Отпосле се оказа, че дори украинските деца са такива.

Сря Апр 13, 2022 11:46 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
такива са целите, резултатите и фактите
идеята не е моя - едните ги създадоха другите ги чистят

Чет Апр 14, 2022 12:03 am
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Бонго, с момента говориш същите измислици, кой е казал, че украинските деца са нацисти, Путин, някой дипломат, някой политик, или някой пропаднал пияница.
А за причините писах вече,винаги явно са си били там, или поне от времето на ВСВ насам, и такива причини има не само там, сърби срещу косовари, католици срещу протестанти, бели срещу черни ...светът е какъвто е и противно на мераците на всички педали не може да е друг.
Аз подкрепям войните,и те както горските пожари са здравословни, и никога, абсолютно никога,в човешката история дълъг мир не се е разминал без катаклизми.

Чет Апр 14, 2022 12:07 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
bongo_x2 написа:
Злобни са единствено ушанките - те се радваха, как великият Путю ще ликвидира нацистите. Отпосле се оказа, че дори украинските деца са такива.

Бонго лъжеш много грозно. Руснаците никога не са обвинявали украинците като народ. Те обвиняват една точно определена част от него.
За разлика, украинската страна насажда омраза към *всички* руснаци. Давах линк на интервюто на Зеленски пред "руски" СМИ. Човекът си го каза в прав текст.
То се вижда и в отношението и към пленниците, избиването им, това че трябва да се скопяват не съм го казал аз. Това се вижда и от множеството постове от обикновени украинци. И това не е от тази година. То е много по-отдавна и включва отношението не само към населението в Русия, а и отношение към население от собствените им територии. Дадох линк как се проповядва, че 1.5 милиона украинци трябва да бъдат избити, защото са непотребни. И това не го казва Путин или руснак.
Ето ти друг украински лекар той дава тази диагноза.
Гледай и нашия филм "децата на донецк"и ела пак да си говорим за ушанки!

Тъжната истина е, че в Украйна има про-руски или про-съветЦки настроени. И у нас имаше доста чугунени глави, мисля че трябва да ни е познато. Имахме и не малко фанатици от другата страна. Но тънката разлика е, че у нас за щастие не се стигна до това едните да убеждават другите като ги горят живи, нападат с танкове и убиват децата им. Това не биваше да се допуска. Да зверствата са извършени от една шепа хора. Но западът застана точно зад тази шепа хора и ги подкрепи да вземат властта, подкрепи ги от агитки да сформират армия. И продължава да си затваря очите, че тия отрепки продължават да избиват собственото си население и то умишлено.

Чет Апр 14, 2022 9:30 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Както казах народа си заслужава управниците,ако не може да се справи с тях ще загине с тях, много е просто. Както казах нямам нищо против Украйна и Украинците, но ако аз бях на Путин и някой говори така за моя народ и моята страна щях да го смажа най-брутално, нали се сещаш че всичко можеше да свърши още преди CNN и BBC да си включат камерите, и всички щяха да са пред свършен факт, негатива за Русия нямаше да е по-голям, и аз бих направил точно това.
Това, че Путин се опитва да минимизира цивилните а и като цяло жертвите от Украинска страна само говори за неговите намерения, но запада се прави на сляп и глух.
Колко щеше да устиска армията им, населението и правителството ако вместо пехота беше нанесен масов авиационен и артилерийски удар? Въпросът е реторичен, за няколко часа щяха да капитулират с цената на 10-на млн убити, дали санкциите срещу Русия щяха да са по-тежки ? Дали някой щеше да се осмели да предприеме нещо повече ? И това са риторични въпроси.
Така, че вместо да се демонизира Путин, трябва паметник да му вдигнат, защото ако от другата страна беше някой като мен, като зеленски или Азов, Украйна отдавна да е окъпана в кръв.

Чет Апр 14, 2022 10:37 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Следя обстановката от фронта и не мисля, че има лесен начин да се превземе Украйна. Дори и Путин да вкара всичките си сили.

Въпросът според мен е друг. В Украйна имаше и още има сериозен проблем, който някой трябва да реши. Европа не пожела да го реши, а можеше. Сега се вайкаме, че Путин се опитва да го реши по един не особено добър за Европа и запада начин. Ами както се казва в природата няма празно...

Чет Апр 14, 2022 10:51 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Европа как да го реши като без право на избор корумпираните чиновници взеха страната на създателите на проблема

Чет Апр 14, 2022 10:59 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Опитвате се да обясните с инженерен подход кашата около Путин и Украйна?

Чет Апр 14, 2022 11:16 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Не вярвате , че в главата на Путин е опасна каша след 20 години на галерата...

Чет Апр 14, 2022 11:17 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тук не съм съгласен, няма бърз начин да постигне това което цели, а то не е милиони цивилни жертви и унищожение на Украйна.
Не забравяй, че почти цялата военна и енергийна инфраструктура е от времето на СССР, т.е. разполагат не просто с карти, а с чертежи ...за броени часове можеха да унищожат електропреносната инфраструктура без да засягат самите елюцентеали, да унищожат изходните станции на газопровода за да предотвратят ревърс на газ от запада, отизток просто им врътват кранчето. Това беше достатъчно за да капитулират, но за да няма нужда от размисъл бомбардировка на Киев.
За Русия унищожаването на страна с размера на Украйна не е голям проблем и без използването на ядрено оръжие, но съвсем очевидно не това е целта, те искат влияние а не да настроят остатъка от украинския народ срещу Русия.

Чет Апр 14, 2022 11:24 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Стефане, за който знае и помни събитията през последните 20-30 години - всичко си има обяснение
За съжаление една не малка част се правят че не виждат някои неща щото така са препрограмирани

В главата на путин е това което запада са предизвикали умишлено с надеждата да го свалят от власт и да докопат ресурсите

Един прост въпрос - вие какво бихте направили ако имахте отговорност за огромни залежи на газ и петрол от които ви зависи бъдещето и някой иска да ви ги открадне? Ще допуснете ли да ви отстранят и ограбват или ще опитвате да го спрете?

А между другото сега в европата треска ги тресе че путин щял да избегне ефектите на санкциите
https://m.dir.bg/business/pazari/ek-s-p ... htu-rusiya

Чет Апр 14, 2022 11:28 am
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 44  Следваща