|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:30 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Да отговоряш на ясен въпрос с контравъпрос, означава, че или не знаеш отговора, или не ти пасва на религията.
Залагам една бира на второто.
|
| Сря Мар 02, 2022 9:21 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
От много старите ленти... 70 г на 20 век- кал в България хората умират от глад, как държавният ре им разстрелва хора по улиците.... От по скорошни прожекции: ядрено/хим/био оръжие на ирак преди за я смачкат тази страна - "народното недоволство " в Либия, дето свалиха и убиха Кадафито, а пък ббцто забрави за спомене парите които кадафито дал на саркозито за президентската му кампания... срещу изгодни договори - еднострнчивото отразяване на юговойната от началото на 90-те - сега за пак само едната страна на конфликта в укр. А 8 години дето убиват етническите русна и не споменатат, не показват нацистките символи на зна ената на някои укр батальони. Ако в германия си туриш наци символика ще те опандизят, а пък в укр мо е. Ьа уточня че не русофилствам въобще  то си е ясно че пешкира ще го опере укр а пък бозата за света е забъркана с години напред. Ти пита за ббц-то та за него ти говоря
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
Последна промяна MYXATA на Сря Мар 02, 2022 9:29 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Мар 02, 2022 9:21 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
отговора е много прост: западната част е зелен коридор ако гледаш картата на фронта
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Мар 02, 2022 9:23 pm |
|
 |
|
lcr
|
Аха - разбрах. Иначе биха отишли в Русия. Започвам да се чувствам в нещо средно между лудница и детска градина. 
|
| Сря Мар 02, 2022 9:27 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
на последното не мога да ти отговоря, няма реални факти навярно някой биха се върнали при семейства и роднини
|
| Сря Мар 02, 2022 9:32 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 |  |  |  | MYXATA написа: От много старите ленти... 70 г на 20 век- кал в България хората умират от глад, как държавният ре им разстрелва хора по улиците.... От по скорошни прожекции: ядрено/хим/био оръжие на ирак преди за я смачкат тази страна - "народното недоволство " в Либия, дето свалиха и убиха Кадафито, а пък ббцто забрави за спомене парите които кадафито дал на саркозито за президентската му кампания... срещу изгодни договори - еднострнчивото отразяване на юговойната от началото на 90-те - сега за пак само едната страна на конфликта в укр. А 8 години дето убиват етническите русна и не споменатат, не показват нацистките символи на зна ената на някои укр батальони. Ако в германия си туриш наци символика ще те опандизят, а пък в укр мо е. Ьа уточня че не русофилствам въобще  то си е ясно че пешкира ще го опере укр а пък бозата за света е забъркана с години напред. Ти пита за ббц-то та за него ти говоря |  |  |  |  |
Това за БГ през 70-те не съм го виждал/чувал, не го вярвам да е във вида, в който го представяш. За войната в Ирак много хора излъгаха, но би би си не бяха сред тях. Публикуваха смешките на Пауъл и подобни, но това не е тяхна лъжа. Юговойната не знам как точно искаш да са я отразявали, и там не са излъгали нито веднъж. Урока, че не могат да си позволят да лъжат са го научили *преди* втората световна война още, да те дразни нещо което казват или как го казват не е лъжа.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Мар 02, 2022 9:37 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Тези които са успели да си тръгнат са успели, вече не пускат, има бежанци от всички части на Украйна, преди да се нареди да не се пускат  Отделно, това което споделям е информация от Киев, в другите градове не знам как е. Според руснаците и в други градове е същото но да речем, че на тях не вярва, но няма как да не вярвам на хора които познавам и с които работя. Медиите винаги са отразявали едностранчиво. срещах се аз преди години с едни от лидерите на косовската съпротива или армия или каквото е било по онова време, банда мафиоти, занимават се с рекет, трафик а хора, наркотици и какво ли още не, по онова време едва ли са били по-добри. Същите са и тези около Зеленски, в Украйна престъпните среди винаги са имали сериозно влияние в-у политиците и президента, но в момента май е на съвсем ново ниво.
|
| Сря Мар 02, 2022 9:38 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
на злобу дня 
|
| Сря Мар 02, 2022 9:42 pm |
|
 |
|
lcr
|
Питам се, как ли ще реагирате, ако турската армия влезе за да защитава турското население у нас или да ни чисти от корупцията и наркодилърите С малки изключения, май ме загубихте, като слушател. Че сте далеч от истината, вече ми стана ясно. Дано не я научите по трудния начин.
|
| Сря Мар 02, 2022 9:43 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Зачетох се в линка във Wikipedia, който niк постна днес. Баси и дългия списък ...
|
| Сря Мар 02, 2022 9:45 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Няма страшно. НАТО ще ни опази (както опази Кипър).
|
| Сря Мар 02, 2022 9:48 pm |
|
 |
|
lcr
|
Поради това, че силно се съмнявам в това, предпочитам, сега Путин да бъде спрян в Украйна.
|
| Сря Мар 02, 2022 9:55 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
А защо никой от защитаващите Путин не емигрира в Русия и не кара Лада, а бягате на запад и карате бмв-та? Искам конкретни отговори, а не колко съм облъчен от западната пропаганда и че нищо не разбирам и подобни тъпотии.
|
| Сря Мар 02, 2022 10:04 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Двете неща нямат много общо, това какво ще се случи с Украйна по никакъв начин не ни дава сигурност. Никой не защитава украинците, дреме им на всички за тях, защитават се интереси, и в момента интересите са против Русия. Ако утре интересите съвпадат с тези на Турция медиите ще врещят как в България турците са убивани, репресирани, и как трябва да им се помогне. Не знам колко сте наивни да мислите, че някой се интересува от съдбата на Украинеца, Българина или някой друг. И може да е много оптимистично, но аз лично бих предпочел да запазим добри отношения с Русия което не се случва, и да се надяваме че тя ще си пази интересите в региона и яма да позволи Турция да се разраства на Север от колкото да очаквам САЩ или някой в Европа да вземе нашата страна, което е по-малката вероятност. Ако не сте наясно прочетете устава на НАТО, това ще е конфликт между страни членки. А ако пък някой разчита на ЕС ... А пък ако зависи от мен, аз бих си живял в България, предпочитам Русия пред САЩ но въпросът не е само до мен, но ако трябва да съм честен не предпочитам нито една от тези двете, в Русия навсякъде е студено, а в САЩ където не е студено е влажно, за мен лично Мексико е по-добрия избор но съм в САЩ така че не е важно кой къде живее, това много често е свързано с въпроси различни от личните предпочитания и симпатии.
|
| Сря Мар 02, 2022 10:15 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
аз не защитавам Путкин върнал съм се от Лондон и Марсилия, до САЩ не стигнах ... вече не ми се емигрира никъде карам колело и/или Опел Мерива ( нещо като Лада ) t_i_t_o по принцип всеки човек е егоист и ксенофоб по природа което е корена на всяко зло... Руската Душа е като Женската логика - га си отговорите на това ще разбрете и другите отговори ... за Вселената, Путин и всичко останало 
|
| Сря Мар 02, 2022 10:23 pm |
|
|