Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Предлагам да изчакаме развитието на действията западно от Донбас и датата 9 05, пък тогава ще продължим да си ги чешем, вероятно, доста по-реалистично. :D

Вто Апр 19, 2022 6:03 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Датата 9.05 нищо няма да промени... Слушаш пропаганда, която упорито иска да внуши, че ако до 9.05 Путин не е превзел Украйна, значи че се е провалил.
Няма лошо да се провали. Проблемът е, че там няма такива планове. Всички про-руски оракули прогнозират военни действия поне до края на лятото.
Разбира се, всичко може да се случи и то във всяка посока. Просто казвам, че ушанките не са толкова тъпи и няма да тръгнат в безсмислена бърза атака заради някак си ден или срок. Проблемът ще е по-скоро за тези, които ги смятат за тъпи.

Вто Апр 19, 2022 6:17 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
датите са без значение, проблема е друг - и 1 км2 ако остане от украйна под западно влияние, това означава там още същия ден американците да започнат да правят военна база за обучение и въоръжаване на терористи, тъй че руснаците нямат голям избор освен да поемат пълен контрол над украйна и повече да не допускат грешките от 2014та

Очевидно нито украйна нито америка спазва някакви споразумения, тъй че трябва да ги изметат, когато - тогава, нямат друг избор

Вто Апр 19, 2022 6:33 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
разказа на трима от моряците от кораба „Царевна“
https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0% ... %b8%d1%85/

Вто Апр 19, 2022 7:08 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Мани я пропагандата и разсъждавай. Аз не отдавам никакво значение на 9 5, но Путлер отдава и то много голямо, по обясними причини.
Далеч съм от мисълта, че войната ще приключи и до есента.

Вто Апр 19, 2022 7:44 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Китай е много специфичен случай. От една страна са направили много и са изпреварили Европа с доста, от друга изостават. Аз все така продължавам да твърдя, че технологично Китай има проблеми що се касае за фундаментална наука както и високотехнологични процеси, изостават и спрямо Европа и спрямо САЩ. Китай са една фабрика, тази фабрика обаче все още работи с чужди технологии и по-важно чужди суровини.
Отделно им предстоят сериозно финансови проблеми, и далеч не са си самодостатъчни. Та Китай има нужда от съюзници, такива които да им осигурят суровини, технологии а и пазари. Русия не е малък пазар, още повече ако се вземе в предвид че там ще е повече натурална размяна, което е изгодно за Китай.

Вто Апр 19, 2022 8:07 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
TheWizard написа:
:D :finga: :D
смешник

По-добре ли се чувстваш, когато обиждаш хората?

Това, че ти липсват първите 7 г. , вече го разбрах.

Вто Апр 19, 2022 8:10 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
LCR позна ли се в публиката
https://www.youtube.com/watch?v=XvGmOZ5T6_Y

Вто Апр 19, 2022 8:20 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Датата 9 05 е тихичко набивана от путинистите, за другите е ден между 8-ми и 10-ти. Шъ видим кой кого, но и в двата варианта горко на Русия. Дори на мястото на Путин изведнъж да се пръкне велик еквилибрист - пак ще трябва да минат години.

Вто Апр 19, 2022 8:23 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
https://www.youtube.com/watch?v=IRrdtWZrTsQ

Вто Апр 19, 2022 8:49 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Какво се случва с оръжията, изпратени в Украйна? САЩ не знаят ... ( CNN )
https://edition.cnn.com/2022/04/19/poli ... index.html
:D

Вто Апр 19, 2022 9:43 pm
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
miro_atc написа:
За Украйна не знам за проучвания, но предполагам много украинци подкрепят Зеленски, не защото много ги кефи да се води война, а просто защото се води война. Да не говорим, че тия които не подкрепят се водят предатели и се разстрелват. Буквално.

И в българските закони е същото. По време на война няма хъм мрън. Кажат ли ти да копаеш от тук до петък - копаеш.
Кажат ли ти да маршируваш пред къртечните гнезда на противника - маршируваш.

ToHu написа:
... особенно тия в провинцията го обичат защото той променя живота им към много по-добро, затова не е добре да се говори без да си видял и чул от първа ръка.

Сега пак промени живота на всички руснаци. Стокхомския синдром тепърва ще има да ги тресе.

nik написа:
Аз мисля че хамериканосите няма да изневерят на принципите си, както сега се бият до последния украинец така после ще продължат санкциите до последния европеец

Логично. В огъня с голи ръце не се бърка. Винаги се ползва или пръчка, или ръжен, или украинец.
Въпроса е до кога великия пълководец путин ще води тази безмислена война?
До последния чукча? До последния татарстанец? До последния дегистанец? До последния чеченец? Или до последния московчанин?

ToHu написа:
Европа ми е толкова противна, че няма на къде.

Ти си ясен. Тебе те влече китай. Само не знам какво правиш при нас НАТО педерасите, ами не си се спасил?

ToHu написа:
Това което искам да кажа, е че тази война и ситуацията в момента сбъдва мечтите на милиони украинци жадуващи за западна Европа. Забележи и на къде отиват...

Да интересна работа. Всичките украинци знаят перфектно руски, ама бягат на Запад, не бягат на изток, защо ли?

miro_atc написа:
Нищо не каза за Децата на Донбас ...

Хайде и аз чакам някой да ми каже за извънземния педофил човекоядец от кремъл, ама путинофилите нещо мълчите.

Вто Апр 19, 2022 9:45 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ike, аз съм където искам когато искам, там е разликата. Китайците са ми противни кто нация, горе долу толкова колкото и немците и французите, но бъди сигурен, че ако трябва да избирам дали да живея в Германия, Франция или Китай, Китай ще ми е фаворит, и не само на мен, а между другото Китай си е на дневен ред като място където да живеем, доколкото може да се каже, че има такова място.
Стокхоумски си дром има точно при вас невменяемите евротлантизи, евролюбци и натовци, не при руснаците, но как ли д го осъзнаете ....никак.

Точно защото и Българите бягат на запад, илюзии, големи илюзии и пълно непознаване на изтока, това е основната причина.

Ти сравняваш това което се е случвало в домбаз с откачалка ..едното е дело на психично болен, другото е държавна политика. Единственото което мога да ти пожеля, ти и твоите деца никога да не срещате психочно болен психопат и възможно най-скоро да изживеете това което са изживяли децата в Донбас, както се казва от мойта уста в божиите уши ...

Вто Апр 19, 2022 11:31 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ToHu написа:
пълно непознаване на изтока

Уточнение - пълно непознаване на каквото и да било извън денонощната, 24/7/365 пропаганда, която се лее от всички дупки на всички медии.
Майка ми има една приятелка. Историята й е следната: дъщеря й, самотна майка с дете, емигрира в Швеция. Работи нещо, което (може би поради срам) не успя да ми обясни вменяемо, но за мен е миячка на чинии (метафора). Купуват (много) евтина къща в селото на баща ми родата, от където се и запознават с майка ми. Жената се мести да живее там лятото. Зимата живее в квартирата на дъщеря си в Швеция. Дават своя апартамент в Питер под наем за да може да плащат част от наема на квартирата в Швеция. Естествено, непрекъснато плюят Путин за тежкия си живот и че "откъснал Русия от цивилизования свят" (традиционните мантри).
Честно, не съм в състояние да обясня поведението на подобни хора, освен тотална зомбификация и отсъствие на трезва преценка и критично мислене.

Сря Апр 20, 2022 12:28 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Запада е голямата работа най-вече за хора които НИКОГА не са живяли на запад, само са слушали пропаганда и легенди
или накратко казано - Чуждата кокошка патка...

Каквото и да обясниш днес, утре си пеят старата песен, доказателствата са много и в тази тема и в другите заминали в кошчето

Едит: по повод запада
две циганета:
- абе верно ли хляб със салам било много вкусно
- да бе, верно е, баща ми като бил в затвора гледал един от пазачите как яде

Сря Апр 20, 2022 12:40 am
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 44  Следваща