|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:47 am
| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Русия
приготви и по един кашон за Сирия и Афганистан голям хуманист си !!! браво
_________________ main[-1u]={1};
|
| Съб Мар 19, 2022 8:28 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Докато нашите путинофили подкрепят войната в Украйна, нека видим какво "казват" по-интелигентните и образовани руснаци. Guardian News: https://www.youtube.com/watch?v=Xalv7PYX-14
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 19, 2022 8:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе мани ги говната! Ако ти кажат, че са пращали кашони за Сирия ще им повярваш ли?
|
| Съб Мар 19, 2022 9:28 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Съб Мар 19, 2022 9:38 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Мда, само дето и CNN го излъчва, ебаси руснаците и CNN вече превзеха за да промиват мозъци, време е СЕМ да спре излъчването на CNN в БГ на разпространение на фалшива информация, знаем че такива ракета руснаците нямат, дори и да имат тя е на хартия, дори и да са произвели то са само 2-3 и те не могат да летят, а дори и ако литнат няма никакъв шанс да поразят целта, т.е.CNN лъже майка им комунистка ...
|
| Съб Мар 19, 2022 10:05 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
bongo_x2 чудя ти се как ги сереш тези мисли... НЕ, не съм пращал никъде помощи и не мисля да пращам Бих пращал само на българи, дори и на "мангалчета" и не ме интересува дали ги изхвърлят или ги препродават на селяни като теб на мен украинци и/или руснаци не ми трябват в България - да ходят в Европа, САЩ, на майната си ако щат да мрът от глад или бомби - те са си направили избора ( цели 30 години ) - проблема си е техен
ти случайно помниш ли първата украинска вълна емигранти ( 90-те години )
|
| Съб Мар 19, 2022 10:07 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
интересно: защо няма нито един кран, багер, пожарни, линейки, спасители .... все пак трябва да има над 1000 "затрупани" и филми от очевидци няма как спасяват https://dynaimage.cdn.cnn.com/cnn/digit ... f00912.jpg( снимка CNN )
|
| Съб Мар 19, 2022 10:18 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Не знам дали тъй наречените ушанки към които бях причислен са за войната. Тук виждам, че има хора които се радват как руснаците умирали. Какво като умират, ако решат ще пратят и милиони да умират. От другата страна също няма да им мигне окото да пратят милиони и те да умрат, ако се налага. И едните ще умират вярвайки, че се бият за правдата и другите и те. А ако не вярват пак ще ги принудят. За постигане на някакви цели винаги са умирали хора и ще продължат да умират. Обикновения човек плаща цената. Гадно, ужасно, факт! Някои хора казват познаването на историята помага да не се допускат едни и същи грешки. Според мен каквото се е случило в миналото ще се случи отново, просто такава е природата на човека. ............... Аз съзнателния си живот го живея в демокрация. Тука има хора които помнят и знаят историята (на мен никога не ми е била интересна) какво мислят за санкциите които запада налага на руснаците-на хората не на държавата. Примерно в Италия някакъв диригент го изгониха щото е руснак, имаше някакви призиви да не преподават руски автори -поне не тръгнаха да горят книги по площадите. Конфискуваха имущество на руснаци, запорираха сметки просто ей така. Без съд и присъда. Е после не ги пратиха към газовите камери, щото сме цивилизовани, ама... Добре, че нямам яхта за 600м$. 
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Съб Мар 19, 2022 11:18 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе, гледайки назад в историята, винаги съм се чудел как са прилъгвали млади момчета да тръгват на заколение с възторжени песни. Честно, не очаквах някой да ми го покаже в реално време! Все пак по югославските войни нямаше интернет (за сърбите съм си казал мнението), а талибаните са от съвсем друго тесто. А как и колко от тези момчета се връщат, какъв е живоът им по-нататък го знаем... Историята показва всичко, не я замитайте под килима!
|
| Съб Мар 19, 2022 11:37 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Историята не се повтаря, просто ей така. Историята може да се повтори заради човешката глупост. В този случай, глупостта, не е просто глупост а висша форма на идиотизъм.
В този ред на мисли, съзирам отчайващо голям брой кандидат-идиоти.
|
| Съб Мар 19, 2022 11:44 pm |
|
 |
|
lcr
|
Хубу си видял съобщението на CNN, ама това, видя ли го? "CNN is unable to independently verify this claim." Реално не съобщават новина а цитират друг източник. Но да допуснем, че рашистите не лъжат този път. Според експерти, употребата на кинжал за конкретната операция е напълно ненужно, защото същият резултат би могъл да бъде постигнат и с други, доста по-евтини средства. Демек - имаме чиста проба психологически трик за да могат, тиквите да припадат вместо да се чудят, защо настъплението към Киев, хептен умря.
|
| Нед Мар 20, 2022 12:47 am |
|
 |
|
nik
|
абсолютно вярно, каквото и да направят или НЕ направят руснаците западните медии имат готова пропаганда, демек имаме чиста проба психологически трик за да могат зомбитата да припадат от кеф как Русия губи всяка една битка, вместо да се чудят забелязвам и друг ефект - преди пълното фанатизиране може да има известна доза съмнение, но след определена степен на фанатизиране жертвата не само спира да се съмнява в пропагандата, а дори започва търси все по изкривена и доукрасена пропаганда, сякаш от това се храни
|
| Нед Мар 20, 2022 1:35 am |
|
 |
|
lcr
|
|
| Нед Мар 20, 2022 3:11 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
когато си пристрастен намираш всякакви доказателства които защитават твоята теза. Аз доказателства не тръся, нямам и пристрастия кой знае какви, опитвам се да гледам нещата обективно, обратното на това което ти правиш, каква е причината за тази ти омраза, която диктува и цялото ти поведение,няма, предства, но това не те прави не само обективен, това те прави заблуден. А в друга тема беше питал ако голям батко бие малко момче дали ще гледам, това, че голям бие малък значи ли че малкия е невинен, или не е заслужил боя .....айде моля ... през годините много пъти съм се застъпвал за по-слаби, но смо когато го заслужават, и съм ги мачкал когато са го заслужавали, слабостта не е оправдание, както и полът, цветът на кожата, вярата и религията, роднинството, приятелството и т.н. поне не за мен.
|
| Нед Мар 20, 2022 4:04 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
https://youtu.be/YRGmCh5JFCs?t=2749Да интересна система имат, нема лабаво, ко не натиснеш копчето овреме мноо зле става. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%BC%D0%B0) https://www.wired.com/2009/09/mf-deadha ... ntPage=allСя дали все още работи и колко е модернизирана едва ли някой ще напише някъде. Е тва видео е интересно https://www.youtube.com/watch?v=cP87KbYF6do
|
| Нед Мар 20, 2022 5:40 am |
|
|