|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Чет Окт 01, 2026 8:27 pm
Тръмп - анализи и страсти
| Автор |
Съобщение |
|
ps662
Ранг: Минаващ
|
 Re: Тръмп - анализи и страсти
всички ли русофили(руснаци) сте тъпи ... или се правите на такива? (риторичен въпрос - без ирония!)
|
| Пет Яну 10, 2020 2:31 pm |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
Може и да са ги предупредили американците предварително...от страх. Колкото и да са аборигени иранците имат две капки мозък да се сетят, че ако случайно убият някой американец там , онзи луд морков в белия дом ще им свети маслото ...отново !
_________________www.ev-bg.com
|
| Пет Яну 10, 2020 3:47 pm |
|
 |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
изтрепването на малко терористи не е проблем, проблема е че в тия бази има и много военни от други държави, които не са обявени за терористи, към момента само хамериканската армия е обявена за терористична организация, тъй че съвсем в реда на нещата си беше да ги предупредят и докато обявяват уж енергийна независимост, уж нямали нужда от изтока, ирак се опитва да ги изгони, ноооо те упорито нямат намерение да си ходят https://www.telegraph.co.uk/news/2020/0 ... ithdrawal/ей тия хамериканоси упорити като интимен херпес, нема отърване
|
| Пет Яну 10, 2020 6:18 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Ник, ако аз можех бих правил поне същото, ако не и повече, лично за мен поведението им е съвсем приемливо, ако мога да взема нечия близалка бих я взел, и не ме интересува дали някой ще го нарече кражба, рекет или каквото и там да е... в тоя свят има вълци и ъфси, аз определено се опитвам да не бъда увсъ. Вместо да недоволстваш или да се дразниш че някой има сила и я упражнява, не е ли по-добре да се опиташ и ти да си намериш кого да "доиш/ядеш" във всеки смисъл ...
|
| Пет Яну 10, 2020 8:40 pm |
|
 |
|
nik
|
докато в другата тема се правиш на големия плащач на заплати, тук показваш точно обратното, нещо не ти сече брадвата на едно място 
|
| Пет Яну 10, 2020 8:44 pm |
|
 |
|
ToHu
|
ами то затова сигурно аз си спазвам сроковете, защото знам как да си вземам близалките. Ако имаше робство щях да плащам добре на надзирателите за да бият достатъчно робите, да ама робство няма. ако ти приемаш доброто заплащане за слабост, това си е лично твой проблем, то това е и бизнес мисленето на повечето нашенци, затова и бизнеса у нас е на тоя хал и те толкова са просперирали. Ние печелим повече от големите мъстити фирми, въпреки че плащаме много по-високи заплати, за мен няма значение дали ще платя 1000 или 100000 заплата, за мен има значение каква печалба ще изкарам, когато ми трябваха заварчици плащах по 60 евро на час, и повярвай печелех в пъти повече от тъпите ни конкуренти от които и 60 евро на ден не можеш да измъкнеш.
|
| Пет Яну 10, 2020 9:12 pm |
|
 |
|
nik
|
нещата започват да излизат едно по едно помпео всеки ден ходил да му дава зор, после пък болтън, оня лудия на тема война, и той щял да свидетелства за импийчване... а сега и това.... https://www.wsj.com/articles/trumps-new ... 1578619195сега разбирам защо беше посърнал последните няколко дни, човека с голямото его, свикнал да изнудва и да се прави на голямата работа, се оказал в позиция него да изнудват... или изпълняваш тая поръчка за убийство или те импийчваме... и тромпетчо нали алчен здраво захапал кокала - не пуска, готов на всичко... дори да злоупотреби с власт и да наруши конституцията като нареди нападение без одобрение на конгрес и сенат и кво излезе сега? поръчково убийство от лобитата... май пак познах без да искам... мафия е слаба дума, единствено терористи ги описва точно
|
| Съб Яну 11, 2020 12:49 am |
|
 |
|
ToHu
|
Не знам дали разбираш че гласуване за импийчмънт от който и да е републикански сенатор е равносилно на политическо самоубийство. Едва ли някой го изнудва с това, има републикански сенатори които не го харесват но нищо няма да направят защото са политици и се страхуват от избирателите. Та натиска може да е бил всякакъв друг, но не и свързан с импийчмънт. Импийчмънта беше добра опция да се вкара друг кандидат, но явно на никой не му стискаше. Според мен много по-голяма издънка е изказването му за това че ще затрие културни обекти, това създава едни асоциации и страхове дълбоко загнездени в американците които могат сериозно да разколебаят без партийните.
|
| Съб Яну 11, 2020 2:12 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тони, точно обратното е - хората дето да привърженици на Тръпи са също големи привърженици на "карпет бомбинг", демек без много много да се мисли какво точно се бомби пък били те и културни обекти. Отделно пък че това с небомбенето на културните обекти е баси и смеха - като почнат да падат големите бомби и някой много ще ти гледа дали не рушат и такива обекти  .
|
| Съб Яну 11, 2020 2:25 am |
|
 |
|
nik
|
това по-скоро е признак на невежество, той дори не осъзнаваше какво означава това което говори, ако си му гледал изявленията, след като му обясниха колко е глупав, наведе глава и взе да мънка, като ученичка... ами то май тва не е хубаво, аз искам да си спазвам законите.... мрън мрън деяние няма, тъй че не е кой знае каква издънка, но го виждат че не знае какво прави, лута се като муха без глава пък лобитата си натискат, и сенаторите ги е страх много повече от "спонсорите", а не толкова от избирателите, щото ако не слуша другия път няма дори да е сред кандидатите, от лобитата издигат послушни кандидати, хората си мислят че гласуват, а дефакто който и да изберат, той е слуга на тоя дето му е платил кампанията, т.е. пак лобитата, напоследък съвпадение или не, ама много такива участвали в схеми за незаконно "спонсориране" или вече са в затвора или са на път за затвора, защо ли? Може и да не гласуват против него, просто използват момента да го изнудват, но дори да гласуват импийчмън НЕ Е равносилно на самоубийство, както виждаш царе са в изкривяване на истината, както излъгаха че тоя са го убили щото бил национална заплаха, така ще излъжат и че са импийчнали тръмп щото е заплаха и какво ли още не, т.е. лобитата нареждат, а сенаторите имат двойна работа - хем послушно да изпълняват, хем да убедят избирателите, си че направеното е най правилното нещо на света, дори когато е абсолютна лъжа а дори да се обърка нещо много и да не успеят пак да го натикат на следващите избори, когато е послушен си получава рушветите редовно, тъй че пак е доволен
|
| Съб Яну 11, 2020 2:53 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
|
| Съб Яну 11, 2020 10:17 am |
|
 |
|
ToHu
|
Лично мое мнение е че тия, и не само тия ами целия близък изток трябва да се изтрие от лицето на земята, това включва население, културно и каквото друго наследство имат, да бъдат изтрити от учебниците, а където каквото има по западни музеи да се изгори. Но това е някак си не много толераско...
|
| Съб Яну 11, 2020 12:50 pm |
|
 |
|
nik
|
значи ако сега падам от марс, и погледна нещата като един току що паднал от някъде, напълно съм съгласен да бъдат махнати от лицето на земята обаче дали биха били това което са без "помощта" на хамериканосите? едните лобита правят интриги да дестабилизират района за да докопат петрола, другите лобита пък веднага - я колко неприятности имате, купете си оръжия, същите тия лобита които дори собствената си държава разкъсват от интереси, и собствения си президент докараха да прави глупости и да извърши терористичен акт (не че той малко глупости си правеше до сега), та в тоя ред на мисли, докато хамериканосите полагат всички усилия да докарат чалмите до сегашното положение - вече не мога да ги виня, вината си остава на хамериканосите включително и за падналия боинг, след убийството на оня генерал, вече всички са под напрежение, обстановката е на прага на война, всичко което мръдне е заплаха, боинга е закъснял с 1 час, явно не са знаели за това, помислили са че пак ги нападат и са го свалили по погрешка, на война е така, покрай сухото гори и мокрото, тъй че за 90% от случващите се ненормалщини в целия регион ако проследиш причините и провокацията - стигаш до щатите, но за целта трябва малко обективен поглед, а не сякаш сега падаш от марс, без да търсиш причините грабваш само последствията и сочиш с пръст - това е
|
| Съб Яну 11, 2020 4:25 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ник те винаги са били така, не случайно писах племена, последните 3000 години не са мръдна ли и на йота, ама то няма и как, до преди 60 години бяха шепа мангали обикаляли пустинята. Сега някой ще каже Персия, да ама не баш, между някогашна перси и днешен Иран приликата е като между камила и северен елен.
|
| Съб Яну 11, 2020 4:33 pm |
|
 |
|
nik
|
ти кое предпочиташ, просто мангали, или мангали с оръжия и някой да ги дразни постоянно с интриги за дестабилизация? аз предпочитам първото, и ако не бяха се месили щатите щеше да си остане първото бръкнеш ли в кошера с пчели да крадеш мед - не са ти виновни пчелите че жилят, сам си си виновен че бъркаш където не ти е работа
|
| Съб Яну 11, 2020 4:38 pm |
|
|