|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:46 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12096 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Русия
яко - тия трите малчишки реват в танка, а тоя се е нахилил като сцепен праз...
|
| Чет Май 23, 2019 6:39 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Ако се образува съотношението: обем на щаб на отбраната / численост на армята най-вероятно ще имаме най-голямото число. 
|
| Чет Май 23, 2019 6:40 pm |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
Че трябва да се викат доктори съм съгласен, но за такива като теб и производните ти Вижте ги хубавците в клипчето. https://youtu.be/-FhLC_5WeMs Командир отделения детского сада  Между тези от клипа и корейците има разлика от тук до планетата на мухите и обратно !  Родители завършени идиоти, които правят всичко възможно децата им да завършат тяхното дело ! В момента света е разделен на две. Едните искат да изучават космоса и да колонизират Марс, а другите искат да изучават устройството на АК и да ходят пак "НА БЕРЛИН" още от детската градина  Психопати !
_________________www.ev-bg.com
Последна промяна Stoi на Пет Май 24, 2019 12:01 am, променена общо 4 пъти
|
| Чет Май 23, 2019 11:24 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Не бива да се пречи на естественият подбор 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Май 23, 2019 11:52 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ееее Stoi, явно и теб трябва да те слагаме в главата на фред.... ама то много тясно ще ви стане със стереото(то май заглъхна).. ама наистина удивителна история: появява се някой форумен екземпляр, уж що-годе интересен, уж що-годе умен и изведнъж изтрещява... после заглъхва и се появява друг форумен еземпляр пак със същите симптоми... дотук добре ама сега и третия стоически застанал потен хвърлящ слюнки облещен.... ще видите най-накрая че ще се окаже че това е една и съща физическа личност с много психически проблеми  и забележете как никога не пишат заедно по едно и също време.... явно си имат слотове - първите 5 дена след новолуние единият и така по модул 5 се редуват И в милата ти америка има хора дето вяврват, че земята е кръгла, даже един се претрепа с саморъчно направена ракета доказвайки го.... като си изтеглил две три снимкина руски олигофрени и пияници защо не постнеш и някои от германия и от франция и от америка пък и твои - кретени има по целия свят не само този дето го виждаш сутрин в огледалото 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Май 24, 2019 1:40 am |
|
 |
|
HCL
|
На мен ми е интересно, на тези хора плаща ли им някой за времето което инвестират или го считат за някаква обществено полезна дейност. Явно няма да разбера, blacklisted
|
| Пет Май 24, 2019 7:54 am |
|
 |
|
Stoi
|
Нито го знам кой е фред , нито стереото, но много добре познавам клиничната симптоматика на такива червени екземпляри като теб. Като ви опре яйцето до дупето винаги почвате да се оправдавате с америката , или европата. " Ми то американцияте си бият негрите пък "  Всичките руски мозъци сте все едно излезли от калъп и сте разпознаваеми от 100 километра  Аз за разлика от теб съм просто българин, а не вид национален предател. Заради генетиката на такива, като теб цяла България е нацвъкана в съветски паметници, макар тук да не се е състояла нито една битка от втората световна война и единствените руски войници загинали тук са от алкохолно отравяне със спирт И за да не ревеш, че ти пускам само снимки от реалността в любимата ти Русия, ето ти една от България-Пловдив: Предполагам се гордееш с нея ? 
|
| Пет Май 24, 2019 7:58 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Споко бе пич, лятото ще има гей парад в София, ще може да си пратиш децата там, да отвърнат с любов и красота на отвратителния руски милитаризъм. 
|
| Пет Май 24, 2019 9:32 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
путинска русия - това е резултата на 100г комунизъм и алкохолизъм!
|
| Пет Май 24, 2019 9:42 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Олигофрения има навсякъде.
Някъде, обаче, тя е форма на държавна политика.
|
| Пет Май 24, 2019 11:57 am |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Абре Stoi, колко ти е акъла и къв българин си щом като баш на най-хубавия български празник 24-ти май, вместо да ни поздравиш всички бълари и руси, пък и всичките още петнайсет народа, дето използват нашта кирилица, с празника на славянската азбука, писменост и култура, ни пускаш анти-руски простотии от някакви тъпи платети западни сайтове?
Обаче както и Фред, си много забавен. Продължавай да ни веселиш!
Честит празник на всички!
|
| Пет Май 24, 2019 12:53 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Майната им на Русия, САЩ и Китай! Честит ви празник!
|
| Пет Май 24, 2019 2:19 pm |
|
 |
|
Stoi
|
Бъркаш си другарю ! Аз съм 100 пъти повече българин от теб ! А и аз се веселя с такива като теб, а не обратното. То май руските кратуни само за тава стават, да им се насмива човечеството и се забавлява с тях, а тези от женски пол пък са най-търсени за услуги по домовете из цял свят  А сега виж твоя бащица какво ти дума: "Путин: Славянската писменост дойде от "македонската земя"" https://www.vesti.bg/sviat/evropa/putin-slavianskata-pismenost-dojde-ot-makedoniia-6069513А относно малаумната ти славянска теория за кирилицата прочети това заблудени ми другарю : "Кирилицата - не славянска, а българска азбука, създадена по българско нареждане!" http://samoistina.com/2/kirilica.htm
|
| Съб Май 25, 2019 9:22 am |
|
 |
|
tutiv
|
Абре Stoi, колко си българин вече на всички ни е ясно. А също и колко струваш като тъпо платено про-западно папугайче-плашило. Дай нещо и от UK, дето си бил, или там всичко реве като любимата на всички Тереза Мей.
|
| Съб Май 25, 2019 9:33 am |
|
 |
|
jig.tak
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
Тутив, заради руски гъзолизци като теб да се наречеш българин е отдавна вече срамно. Нямало е българско възстание без предател и навремето в училище не можах да проумея как е възможно това. Еми възможно е, даже и задължително. Дори няма нужда и да пари да се дават, все ще се намери някой. Факт!
|
| Съб Май 25, 2019 2:56 pm |
|
|