|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:12 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Западна Европа- мисли.
Мдааа интересно как стана .... ще го прехвърля. А зв тая тема се бях отказал да пиша, ама то станало съвсме весело. Колега вземи веднъж за винаги реши какви пари изкарваш че както ти казах става много несериозно. Харесай си една история и карай само с нея,иначе е и смешно не само несериозно. Едва ли някой друг ще тръгне да се пъчи колко изкарва, а кой колко инвестира, със сигурност много повече от теб в това съм убеден. Ако хвърля един поглед от дясно във всичко което видя ще трябва да по умножиш твойта сумичка, може би да и добавиш нула. като имаш в предвид че повечето неща са втора употреба. това са си лично мои, разбирай купени не през фирмата техники, ти си много, ама много назад с представите кой какви инвестиции прави. А аз мога да те уверя, че от пишещите тук моята набор от оборудване е сравнително скромен. Дай сега покажи едно нещо което си правил, защото ако погледнем какви въпроси си задавал преди година две съжалявам че ще ти го кажа, но нивото е като за мигалки, може пък да си само pcb дизайнер без да разбираш схематика, ама дай нещо да видим, щото толкоз много хвалене не върви.
|
| Сря Май 13, 2020 7:42 pm |
|
 |
|
sukhoi
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Чет Авг 21, 2008 2:52 pm Мнения: 476 Местоположение: Пловдив
|
Тони има предвид да си седнем на дупетата. Хах яко http://www.vkengineering.euИмам зип с 200 клиентски платки. Мога да пратя по поща. Както казах българина ще ме разконспирира. Може би на Гагарин повече му е пукало, отколкото на мен. Аз не мога да пльосна 100 платки в сайта, достатъчно е 50 добри контакта във Скайп Някой каза странно да взимаш 6000евро на седмица за pcb design.. Кой каза тая простотия, ония Цецо ли? Кое му е странното, просто ги взимаш. Договаряш дизайн, пишеш фактура и просто го правиш. тва е толкова елементарно. Е, да взимам скъпо ..от 2009 год правя това.. Момчета момчета.. Швейцарци, австрийци, германци, американци все мен търсят, българина ще ме разконспирира. Той сега ще изкара факти че правя лоши платки, че имам лош сайт. това на никой не му дреме пс:ако някой иска да му правя платка да забрави, излизам в 6 месечен отпуск
|
| Сря Май 13, 2020 7:45 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
 |  |  |  | sukhoi написа: Тони има предвид да си седнем на дупетата. Хах яко http://www.vkengineering.euИмам зип с 200 клиентски платки. Мога да пратя по поща. Както казах българина ще ме разконспирира. Може би на Гагарин повече му е пукало, отколкото на мен. Аз не мога да пльосна 100 платки в сайта, достатъчно е 50 добри контакта във Скайп Някой каза странно да взимаш 6000евро на седмица за pcb design.. Кой каза тая простотия, ония Цецо ли? Кое му е странното, просто ги взимаш. Договаряш дизайн, пишеш фактура и просто го правиш. тва е толкова елементарно. Е, да взимам скъпо ..от 2009 год правя това.. Момчета момчета.. Швейцарци, австрийци, германци, американци все мен търсят, българина ще ме разконспирира. Той сега ще изкара факти че правя лоши платки, че имам лош сайт. това на никой не му дреме пс:ако някой иска да му правя платка да забрави, излизам в 6 месечен отпуск |  |  |  |  |
Намали дозите, че било опасно... Казват специалистите. Величието ти е недостижимо, непостижимо и дотолкова велико.... Бреййййй.... П. С. Искаш да кажеш, че 6 месеца няма да ти има величието във форума.
|
| Сря Май 13, 2020 9:26 pm |
|
 |
|
sukhoi
|
 |  |  |  | Tisho написа:  |  |  |  | sukhoi написа: Тони има предвид да си седнем на дупетата. Хах яко http://www.vkengineering.euИмам зип с 200 клиентски платки. Мога да пратя по поща. Както казах българина ще ме разконспирира. Може би на Гагарин повече му е пукало, отколкото на мен. Аз не мога да пльосна 100 платки в сайта, достатъчно е 50 добри контакта във Скайп Някой каза странно да взимаш 6000евро на седмица за pcb design.. Кой каза тая простотия, ония Цецо ли? Кое му е странното, просто ги взимаш. Договаряш дизайн, пишеш фактура и просто го правиш. тва е толкова елементарно. Е, да взимам скъпо ..от 2009 год правя това.. Момчета момчета.. Швейцарци, австрийци, германци, американци все мен търсят, българина ще ме разконспирира. Той сега ще изкара факти че правя лоши платки, че имам лош сайт. това на никой не му дреме пс:ако някой иска да му правя платка да забрави, излизам в 6 месечен отпуск |  |  |  |  |
Намали дозите, че било опасно... Казват специалистите. Величието ти е недостижимо, непостижимо и дотолкова велико.... Бреййййй.... П. С. Искаш да кажеш, че 6 месеца няма да ти има величието във форума. |  |  |  |  |
При 300к кеш ми е все тая. С контакти 100% Сащ, Западна Европа Търсете си 20те лв от капиталистите
|
| Сря Май 13, 2020 9:42 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Може би не е зле да вземеш малко почивка наистина... Постовете ти от преди тоя месец са съвсем нормални, пускал си разни неща, питал си разни въпроси, давал си отговори на други - нищо необичайно. Обаче нещо май е окъсило напоследък (случва се!). Така че, взимай си 300к и... enjoy!!
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Май 13, 2020 9:46 pm |
|
 |
|
Tisho
|
А щепсели имаш ли като имаш контакти? Нали трябва да включваш все нещо в контактите, иначе хващат паяжина. 
|
| Сря Май 13, 2020 9:50 pm |
|
 |
|
sukhoi
|
На българина ще му кажеш че трябва до си иска 20-30 час, той ще те изкара нацист хаха, Комунист, русофил, русофаб Все ми е тая, правя леш дори чужденците с които работя..от 5 год Правя леш и човек който ми плаща месечно 2000 лв за 1 час дневно Честен съм
|
| Сря Май 13, 2020 10:07 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Ми дайте му на човека двадесет кинта за да се успокои...
|
| Сря Май 13, 2020 10:23 pm |
|
 |
|
sukhoi
|
BG49UNCR70001523431718 По 20 лв все е нещо. Ама трябва да пиша фактури Като не искате от шефовете, поне ги дайте на мен. Правя от 20 100 лв
Последна промяна sukhoi на Сря Май 13, 2020 10:32 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Май 13, 2020 10:27 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Не е добра идея човек да се хвали по форуми кой колко кеш има и по колко изкарва... Разбирам пред мацки, ама тук най-много някой да те обади пред неподходяща служба, която и без друго си няма работа. Една проверка на физическо лице, дали имаш регистрация по ДДС, дали си платил данъци, осигуровки и още куп такива. Не казвам, че тук сме доносници... повечето от нас също биха имали проблем при проверчица, затова не си я просим сами 
|
| Сря Май 13, 2020 10:30 pm |
|
 |
|
Tisho
|
|
| Сря Май 13, 2020 10:33 pm |
|
 |
|
sukhoi
|
Казах не връщам ДДС, не искам, плащам 10%.Мисля е ясно. Който иска да проверява, за кура може да ме хване 10-те % ги дадох на държавата за мин.година още като отвори трансферния прозорец
|
| Сря Май 13, 2020 10:34 pm |
|
 |
|
Tisho
|
|
| Сря Май 13, 2020 10:37 pm |
|
 |
|
sukhoi
|
Глад майка Българското инженерче е толкова смотано. В Аржентина имах един такъв. Ама той пак беше по разтропан. Отидох днес и дадох на селектра 1000 лв за насищане. Е така кеш. Можеше ли да си върна 200Ддс, можеше. Е не си го върнах
|
| Сря Май 13, 2020 10:40 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Форумното кошче пак ще облажи... 
|