|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:43 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 ORCAD 16.2
Питането ми е следното:
някои да има лекарство за ДЕМО ЦД на гореупоменатата версия?
Прегледах нета и видях че може да се намери според мене не демо версията която си е с флекс ЛМ лиценза и т.н ....
Питам за резачка на демото поради следанта причина - едно време пак ми бяха пратили демо вер. 9.2 и някои бше пуснал едно тулче дет махаше ограниченията.
И на тая дъртата 9.2 и на таз дето преди 5 дена ми я пратиха 16.2 пише че всичко си работи само дет можело да се лепнат да речем 200 елемнта,100 нета и т.н
Пробвал съм разни други пак дърпани от нета но все нещо тук там забие ,нещо чат пат все не е в ред ,някои фичар не е разрешен... може и да не съм случил ...не знам.
От тая 9.2 след кат се пачнат некви ДЛЛ -предполагам някакв брояч дето следи рестрикциите и всико бачка на 6- ама всичко без проблеми.
Та и затова питам дали няма такова лекарство и за 16.2
|
| Чет Юли 16, 2009 7:38 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|