|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:36 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
 Altium Designer 6.8 и DX
Сложих си последния ъпдейт на Altium. Оказа се доста променен. Отначало не си личи, но има доста промени из менюта и т.н. Вместо да го правят по-лесен за използване, те ме карат да го разучавам наново....
Както и да е..
Някой дали е успял да го накара да работи прилично с DirectX?
Спрямо последната версия има подобрения - работи доста по-добре, обаче стават едни мазаници...
Примерно нещо такова: (тоя диагонал е статичен и започва от долния ляв ъгъл на екрана).
|
| Чет Фев 21, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
the_electronic_m@n
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пет Окт 05, 2007 8:34 pm Мнения: 76 Местоположение: Русе
|
Да, съгласен съм! Протелчето в последния ъпдейт са го барнали доста и все хубави нещица са добавили! Пич, при мен проблем нямам с DirectX-а.....видеото ти колко МВ е....?
|
| Чет Фев 21, 2008 9:39 pm |
|
 |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
Не виждам каква връзка има
256МВ е.
ATI Radeon X1600...
|
| Пон Фев 25, 2008 11:15 am |
|
 |
|
the_electronic_m@n
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пет Окт 05, 2007 8:34 pm Мнения: 76 Местоположение: Русе
|
И аз не виждам каква връзка има DX с видеото, но когато бях с вградената карта на дъното ми (128МВ) имах подобни проблеми, освен това новия протел изисква OpenGL и още няколко вида стандарти (за чиито названия в момента не се сещам), и ако твоята видео карта не ги поддържа - може би от там идва и проблема. Аз съм с GF7300GS/256MB и нямам проблем нито с 3D визуализацията, нито с DX.
|
| Пон Фев 25, 2008 9:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|