| Автор |
Съобщение |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
 Направете един чат щото:
Чат защото:
1. ще получаваме по-бързи отговори когато сме на зор.
2. по-малко ще пълним форума с глупости когато скучаем.
3. да дърпаме и по някое лафче покрай ракийката.
А ако не ви се играе посетете http://www.chatcreator.com/ напр. или друго безплатно
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Съб Апр 05, 2008 7:58 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
чата има няколко неудобства:
- трябва да си онлайн и да висиш на машината
- не можеш да трърсиш какво е казал някой преди година
|
| Нед Апр 06, 2008 6:49 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
И аз намирам форума полезен в сегашния му вид, няма нужда от подобрения.
За чат една тема, в която мераклиите да обявят някакви skype или подобни
адреси би свършила работа.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Апр 06, 2008 7:09 pm |
|
 |
|
nik
|
никой не те кара на сила да висиш нито в чата нито във форума
според мен чата би бил голямо удобство, но тогава форума ще замре
|
| Нед Апр 06, 2008 7:53 pm |
|
 |
|
tgi
|
а някой пречи ли на обмяната на чат адреси, създаването на нови такива и т.н.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Апр 06, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
bongo-bongo, колега, не се сърди ама как я виждаш тази работа ти имаш спешна нужда от помощ(или аз или някой друг) и пишеш в този чат-каква е гаранцията,че някой който може наистина да ти помогне ще бъде свободен точно тогава? Аз не чатя по принцип,но форума си го посещавам няколко пъти на ден - къде по навик,къде по нужда  Така че не виждам честно казано много смисъл за чат.
|
| Нед Апр 06, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
kiiid
|
Чат в нормално срещания му вид действително е малко безсмислен (да не забравяме и часовата разлика при някои хора  ), обаче може да се помисли за офлайн дъра-бъра. Това ще рече, че от гледна точка на юзъра то си е чат, обаче когато и да влезеш, писаното преди си е там. Това е междинното звено между чат и форум 
|
| Пон Апр 07, 2008 2:00 am |
|
 |
|
setoy
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Абе не го закачайте, така си е добре
За онлайн комуникация има icq и други подобни. Моето е добавено в профила ми.
|
| Пон Апр 07, 2008 11:08 am |
|
 |
|
bongo-bongo
|
Извинявайте, че чак сега погледнах тук (пуши ми г*за) ама пак да кажа:
Чата е безценен за помощ в реално време. Всички по-сериозни поддръжки си имат и чат. Обикновено си дрънкат техните си, ама като ги попитам всички се съсредоточават върху въпроса ми.
Вие явно сте предубедени щото в БГ под "чатър" се разбира тийнейджър дрънкащ мръсотии наволя. Не мисля, че това ще стане и тук.
Форумът си е за по-"глобални" въпроси.
А ако имам нужда някой да ми вика "наздраве!" пак във форума ли? Щото и това е ставало...
|
| Сря Апр 09, 2008 12:32 am |
|
 |
|
plameniv
|
 Извинявай ама нещо !!!
Бе хората ти говорят ти си знаеш твоето !!!
Не си мисли че някой ще стои заради тебе в чата и да ти свърши твоята работа, ако така ще я вършиш по добре си смени работата!!!
Така си е добре форума всеки си има някакви задачи и си върши неговите, тука се влиза за отмора и за някаква помощ ако действително искаш но не се надявай много, и когато има дискусия за тази помощ във форума то тя може да бъде полезна не само на теб а и на други , така че забрави тия чатарски работи ами се напушвай с колофон и тва е 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Сря Апр 09, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
tgi
|
Надявах се Цецо да повтори крилатата си фраза от една подобна тема,
ама като не го прави, ще го цитирам аз:
"Не го барайте, ей!" .... 
|
| Сря Апр 09, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
nik
|
пък аз ще разкажа една история на баща ми:
едно време как са ги карали да пишат с мастило, първолаци целите оплескани с мастило - дрехи чанти учебници... всичко, доста време минало докато почнат с химикали...
|
| Сря Апр 09, 2008 7:28 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
И да има чат, едва ли някой ще виси в него.
|
| Сря Апр 09, 2008 9:03 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
|
Аз пък бих го отварял поне докато се ровичкам из интернет или поне докато си пия сам ракийката. Не че съм велик спец и без мен не могат да се оправят простосмъртните ама все нещо съм научил през дългия ми и мъдър живот
А колкото до висенето: не е необходимо. Отваряш чата в някое прозорче и го забравяш. Ако си на кеф го поглеждаш отвреме навреме пък и би трябвало да може да се чуе "пиу" или поне "пук" при нова писанка. Не смятам, че тукашният чат ще претовари интернет трафика!
Потретих се де, ама мисля че нещо незадължително е по-добре да го има пък ако искаш го ползвай.
|
| Чет Апр 10, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
|
Пак пиша щото дори раздел "Новини" липсва. Все пак всеки се ровичка из нета и попада на к'во ли не полезно. Сам човек за да се докопа до всичко трябва само с това да се занимава и пак няма да успее. Аз не случайно харча поне 30 евро на месец за списания...
И за чата пак ще напомня: съкращява глупостите из форума освен че дава по-бързи отговори. Напр. аз и Филанкишиев ще си чатим като имаме свободно време вместо да цапаме форума и да опъваме нервите на модераторите.
Иначе за идеята "Кошче" - само комплименти. Щото можеше директно да се трие. Аз тези дни нямах работа и изрових цели две полезни идеи от кошчето.
|
| Сря Авг 06, 2008 11:30 pm |
|
|