Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Предложения 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Предложения
Поздравявам Реконструктор за добрата работа по форума и бих искал да предложа няколко неща, които поне на мен ми липсват във форума (извинявам се, ако просто аз не съм в час, а нещата са си тука):

1. Бутон за онлайн кирилизация (както във форума на dir.bg и доста други български форуми).

2. Възможност за печат на тема. В момента форумът е доста естетично направен, но ако трябва да се разпечата ще се включат доста излишни неща и страниците ще са поне двойно повече...

3. Възможност за ползване на псевдоним, различен от регистрираното име (както е и в dir.bg). Аз лично бих искал примерно да ползвам псевдоним на кирилица, но хич не съм убеден, че винаги ще мога да вляза във форума с кирилично име.

4. "ПотребителЬски групи" май не е съвсем точен български правопис.

Съб Сеп 25, 2004 8:14 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Предложения
Boris написа:
1. Бутон за онлайн кирилизация (както във форума на dir.bg и доста други български форуми).

Ще сложа, май няма проблем за това. :)

Boris написа:
2. Възможност за печат на тема. В момента форумът е доста естетично направен, но ако трябва да се разпечата ще се включат доста излишни неща и страниците ще са поне двойно повече...

Това май е по-сложно, но пак може да се направи. Мерси за комплимента. :)

Boris написа:
3. Възможност за ползване на псевдоним, различен от регистрираното име (както е и в dir.bg). Аз лично бих искал примерно да ползвам псевдоним на кирилица, но хич не съм убеден, че винаги ще мога да вляза във форума с кирилично име.

Виж това май не може да стане по лесния начин. Но може да се сложи бутонче за кирилизация на самата форма за логване.

Boris написа:
4. "ПотребителЬски групи" май не е съвсем точен български правопис.

Да, има някои неточности в превода, ще ги оправя. :)

Съб Сеп 25, 2004 8:59 pm
Профил

Мнение Логнат ли съм?
Предложение: когато потребителят е регистриран, да се изписва (някъде си, но с прилично големи букви) регистрираното му име. Това е удобно, когато се влиза от няколко компютъра, а в момента единствения индикатор, че съм влязал с регистрирано име е, че имам бутони от рода на "Профил" и "Изход".

И съвсем дребна естетическа добавка, която е и въпрос на лично виждане: датата на регистрация (на потребителите) май би било по-добре да се свали на долния ред вместо да се изобразява разкъсана.

Съб Сеп 25, 2004 11:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]