|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:54 pm
Крайно време е да се разкара Карадев от тук
Крайно време е да се разкара Карадев от тук
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Крайно време е да се разкара Карадев от тук
Значи аз съм ви малко?! Вземам си забележка!
|
| Пон Окт 26, 2020 12:10 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Трябва ти конкуренция, че в последно време липсата на такава очевадно ти вреди. 
|
| Пон Окт 26, 2020 12:18 pm |
|
 |
|
tutiv
Ранг: Почетен член
|
Мисля, че без Карадев ще бъде тъпо, бих гласувал с две ръце за него да остане тука, или да го размениме за Бонго, е имам и аз забележки към него, ама поне не се взима толкова насериозно, а това вече е нещо.  .
|
| Пон Окт 26, 2020 5:33 pm |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
ари ве ко стана с таз анкета, ше ма изфърляте ли, няма ли нещо умряла работа тоз призив на ни колчето лабава работа сте даже и на събираемост, аз викам тука стотици гласове викат с пълен глас ИЗГОНИ ГО ИЗГОНИ ГО ууууууууууууууу и други , то 20 калпака на кръст  от ваща чета, половината само предатели и сиирджии 
аз пък не моа да разбера що искате да ма изгоните след като вие ми са заяждате, после като ви отвърна, пак аз съм виновен 
|
| Пон Окт 26, 2020 7:15 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Е, къде се разбърза? Веселбата едва започва...  |  |  |  | Цитат: монтаж при клиент
така, поради зачестилите злоупотреби на клиенти с търпението и лоялността ми към клиентите, от сега нататък, колкото и да е това ще има нова разпоредба за монтажа на каквато и да е електроника и продукция от КАРАДЕВ ЕООД. първо, всички монтажи ще бъдат с дълготрайност не повече от 5 /пет/ работни дни престой на обекта на клиента. второ, всички разходи по престоя, нощуването и други режийни се заплащат от клиента. трето, всички допълнителни разходи за материали, оборудване и повреди на машините и механизмите на клиента се заплащат от клиента. четвърто, всички материали които са необходими в това число - кабели от всякакъв вид и дължина, разклонители и всякакви други видове електро-материали, оборудване, машини, инструменти, крепежни елементи, измервателна апаратура , изолационни материали всички други пособия се закупуват от клиента и остават негова собственост. ЧЕТИ ДО КРАЯ !!!!
пето, фирмата не участва в отремонтирането на електрически, механични, машинни възли и детайли собственост на клиента при евентуална повреда по време на монтажа на електронната апаратура, както и контролни управляващи модули и/или други продукти произведени от нас. шесто, ако монтажа на електронния модул се забави поради изтичане на срока, поради повреда в апаратурата на клиента и/или невъзможност за пускане на контролния модул по други причини независещи от наша страна, контролерът се връща в офиса на фирмата, монтажът и срокът за престой в обекта на клиента се прекратява, като за следващият уговорен срок за монтаж са валидни същите правила от този ред. седмо, заплащането на монтажа на електронният модул в обекта на клиента се заплаща предварително в размер на 2000 лева /две хиляди лева/ без ДДС предварително по банков път, след заплащането на ДДС се издава фактура на фирмата на клиента. осмо, удължаване на срока на престой в обекта на клиента е невъзможен. след изтичане на срока за монтаж, монтажниците напускат обекта на клиента като за следващият срок на монтаж ще бъде направена допълнителна уговорка с клиента. правилата от по-горните точки важат и за следващият и за всички следващи монтажни периоди. за всички други недоговорени условия за монтажа ще се уговорят на място и/или по време на приемане на поръчката на клиента |  |  |  |  |
Ово се зове "Общи условия". 
|
| Пон Окт 26, 2020 7:32 pm |
|
 |
|
karadev
|
бе да го викат както си искат, написал съм го щото не знам кой ще разбере, че са общи, че и условия. на хората трябва да им говориш така че да разбират кво им говориш. не са всики кат вазе с по 14 сорбони и някое друго меи до обяд 
|
| Пон Окт 26, 2020 7:34 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Карадев, колко монтажа при клиент имаш тази година /при тези условия/? просто питам не се заяждам
|
| Вто Окт 27, 2020 2:29 am |
|
 |
|
karadev
|
wise >>> разбрах те, няма грижи, ами тази година преди кризата, само един, ама беше комплексна с устройството за малко повече, и то по време на монтажа отидох само за съпорт, имаше си колега дето е наясно със цялата система което на обект е супер готино да имаш с кой да са разбереш кат хората , ама като влезе кризата и до сега както се вижда пълна нула 
това съм го написал поради както съм казал там наглоста на някои, че направо прекаляват. ела в търново имам обект, ела в сливен, ела в пловдив, шшш алоооо кой ше плати целия масраф, то да не е тука кат мара отрварачката, ела у таз кръчма ела в оназ кръчма. а викам колега кой ше ги плати тез разходи, път, дневни, хотел, мотел, алооо аз да не съм някой от онея с каруцата. ама ние си купихме оборудване от друга фирма няма кой да го монтира, викам от мен нещо да сте взели, някакви уговорки с мен взимане даване да имате, ем не, ем тогава ко искате
и направо спряха да звънят. което беше целта, който има зор, дава пари, отивам, който не дава, да са оправя, баси наглярите разбираш ли, праят някой ги съвета пълни простотии, после ела за 5 лева, а нешо да не говориш на салито от филиповци 
баси гласовете за изгонването ми са увеличават, почвам да са притеснявам хахахахахахахахахахаахахх
|
| Вто Окт 27, 2020 9:24 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
ставаш за лектор по "бизнес комуникации"  я разкажи за проекта си по ЕС програмите - по коя програма и каква е темата ?
|
| Вто Окт 27, 2020 9:43 am |
|
 |
|
karadev
|
проекта е точно за това >> ПЛЦ системи, проектиране, производство, програмиране на системния софтуер, програмиране на приложния софтуер за конкретно приложение в реална среда, обучение в употреба, и всичко покрай него което засяга автоматизацията има линк някъде тука из форума, бяха пуснали от страницата ми в евро комисията, ама не ми с търси сега, че докат го изкарам ше стане обед. имам даже клип на енглиш който изпратих като материал 
и така, да видим догодина дали ше можем да вземем мангизите и да я почваме, че много бач ше има там и трбява и да са търсят калпазаните от меито че ше трябва армия за таз цел. после ше видим ко ше прайм с готовата продукция, която няма да е хиляди бройки, а по-скоро ще бъде неще едно серийно че да са види ко става с пазара, което е най-важното 
програмата в която съм спечелил не включена в листата на държавното/публичното и/или частното финансиране в България. моята графа е директно частно финансиране от европа, като това е допуснато от евро комисията след един разговор по телефона с агента който отговаря за моя проект от страна на евро комисията. оказа се, че тази графа не е пусната за финансиране в България и единственият вариант да бъде финансиран проекта СЛЕД КАТО Е ОДОБРЕН ОТ ТЕХНИЧЕСКА КОМИСИЯ в евро центъра, да бъде финансиран директно от фирми, банки, бизнес хъбове директно то европа. и стана една лудница, направо ми запалиха телефона , ама е доста дълго за обясняване, само ще кажа че ми звъняха доста сериозни финансови организации от европа за луди пари дето тука не мога да ги оправдая и така дълъг е разговора доста ама като дойда на София тогава 
|
| Вто Окт 27, 2020 9:56 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
Помияр сънува мръФки... вече 4 и кусур години. https://ec.europa.eu/eipp/desktop/bg/projects/project-270.htmlили както казваше един познат: "Оная работа с кака Памела Андерсън ми е наполовина уредена. Аз съм навит и само чакам тя да кандиса". 
|
| Вто Окт 27, 2020 11:17 am |
|
 |
|
karadev
|
внимавай само от десърт лео, да не станеш десърт помияр ти с другите мастиите по софийските улици по-полекичка малко с определенията, че нещо много са взимаш на сериозно
|
| Вто Окт 27, 2020 11:52 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ей, ша ва избиа ва, еееиий!!!
|
| Вто Окт 27, 2020 11:57 am |
|
 |
|
karadev
|
|
| Вто Окт 27, 2020 12:00 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Оставете го бре, хубаво е да има някой да те разсмива.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 27, 2020 12:01 pm |
|
|