|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:25 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Пловдивската тиква maiden vs sukhoi
| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12825 Местоположение: София
|
 Пловдивската тиква maiden vs sukhoi
Открай време коя кратун много ми приличаше на едно друго цивряло. Администрацията така и не провери дали "мейдъна" има и други регистрации. Е, аз отделих 5 мин. и проверих с достъпните ми форумни инструменти. Тиква, играта приключи: Сега ще помоля администрацията на форума да сложи перманентен бан тоя тоя юнак. В крайна сметка няма форум в който да са разрешени двойни и тройни регистрации. Тиква, чао! 
|
| Вто Фев 11, 2025 12:05 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
 Re: Пловдивската тиква maiden vs sukhoi
Абе и на мен ми приличаше, но не съм следовател, а и освен изразяване недоволството от живота не е да е тръгнал да спами всяка тема с глупости. Не знам дали е за бан ...
|
| Вто Фев 11, 2025 12:49 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Е, не се ядосвайте на колегата. Няма общо с Карадев. Сега защо е решил с два акаунта не знам, той си знае. Едва ли е първият човек тука с два акаунта. Помня, че и Бонго беше с х2.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Фев 11, 2025 3:01 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
Е при бонго беше с причина, нещо с ебеше случило с еидния, беше изгубил парола ли, мейла за възстановяване ли беше ... както и да е, аз лично нямам проблем, докато се държи нормално и не спами, а и форума не е мой, Рек ми е дал права за да не трбява само той да се занимава, спамерите ги трия на секундата, но като цяло се старая да не модерирам още по-малко администрирам, ако той реши може да го банне.
|
| Вто Фев 11, 2025 5:13 am |
|
 |
|
itso.t
|
Кого от "двамата" имаш предвид? Я малко да освежа форумната памет: И това е само отгоре-отгоре... Всъщност няма аз да върша работата на администрацията. Свършете си я вие. Нали затова карате служебни форумни Бентлита! Така е, не е Карадев. мейдъна / сухой е нещо много по-лошо от него, и не трябва да бъде толериран. Ама изобщо!
|
| Вто Фев 11, 2025 8:53 am |
|
 |
|
itso.t
|
Последното му изпълнение е доста тъповатичко, но това му е капацитета ха човека, затова не трябва да придиряме особено. Разгеле, че имаме форумен идиот който да ни развеселява! 
|
| Нед Авг 16, 2026 5:31 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Здравей форумен Идиот! Днес пи ли хапчета? Пусна ли климатика? Планираш ли да станеш и Дебил? 
|
| Вто Авг 18, 2026 8:58 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|